NIJE MU SUĐENO 'Prijatelj' zbog kojeg su svi bili tužni prekinuo zaruke

Do oltara ipak neće došetati

Profimedia

U studenom prošle godine zvijezda serije 'Prijatelji', 51-godišnji glumac Matthew Perry, kojeg je domaća publika upoznala kao Chandlera Binga, bio je najsretniji čovjek na svijetu. Nažalost, samo sedam mjeseci nakon, situacija se totalno preokrenula. Nakon sedmomjesečnih zaruka sa 29-godišnjom Molly Hurwitz, pukla je ljubav. Kako je otkrio za 'People', nekim ljudima jednostavno nije suđeno.

Profimedia 

Par koji je počeo izlaziti 2018. godine, a prvi put javno primijećen u prosincu 2019. u restoranu u zapadnom Hollywoodu, shvatio da više ne može funkcionirati. 'Ponekad stvari jednostavno ne uspiju, a ovo je jedna od njih', rekao je Matthew u izjavi objavljenoj u magazinu People. 'Molly želim najbolje', bio je kratak glumac, kojeg sada imamo priliku gledati u specijalnom izdanju serije 'Prijatelji'. 

Još u studenom prošle godine Molly je bila 'najbolja žena' na planeti.  'Odlučio sam se zaručiti', kazao je glumac u stilu Chandlera. 'Srećom, hodam s najboljom ženom na planetu u ovom trenutku', pohvalio se za isti medij kojem je sada potvrdio prekid. 

Profimedia 

Kako nitko tada nije znao tko je misteriozna Molly Hurwitz, izvor blizak glumcu je tada otkrio da njihova tajna veza traje već neko vrijeme. 'Mjesecima se viđaju, ona je porijeklom iz New Yorka, a tamo su provodili vrijeme zajedno. Ona ima vrlo čudan smisao za humor što njemu odgovara. Odmah su kliknuli, a Molly ne zanima slava. Vezu su u početku krili, ali stvari postaju sve ozbiljnije', rekao je izvor te otkrio kako je par Božić proveo u njegovom stanu s prijateljima.

Glumac se nikada nije ženio, a prethodno je šest godina hodao sa zvijezdom Castle Rocka Lizzy Caplan prije nego što su vezu prekinuli 2012. godine.