HANA RODIĆ O GORANU: 'Ovog Pokemona ne bih komentirala'

Bez dlake na jeziku

Story

Jeste li se ikada zapitali - koga i što 'guglate'? Što vas i zašto zanima u vezi naših celebova? Mi imamo odgovore! Između ostaloga, znamo i što vas zanima u vezi reality zvijezde koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi, 24-godišnje Hane Rodić koja je, komentirajući upravo 'najguglanije' stvari o sebi, otkrila da više ne želi komentirati ništa u vezi bivšeg dečka, Gorana Jurenca. Hana se osvrnula i na estetske korekcije, sudjelovanje u showu 'Zadruga', a otkrila nam je i jednu malu tajnu.

Story Guglaonica  YouTube

Naime, nakon Lane Jurčević, Ivane Kindl, Matije Vuice, Borne Kotromanić, Nine Kraljić, Hana Rodić je šesti gost našeg novog video formata pod imenom Google brief u sklopu kojeg ćete u nekoliko minuta svake druge srijede na Story.hr-u te na Storyjevom Facebooku, Instagramu i AMZ YouTube-u gledati domaće zvijezde koje će u ugodnoj atmosferi našeg studija otkriti što fanove najviše zanima u vezi njih.

Točnije, naši će omiljeni celebovi otkriti i prokomentirati pet najguglanijih stvari o sebi. Što nam je otkrila Hana, doznajte u nastavku!