Nives Ivanišević prvi put pokazala Oliverovo lice: 'Plišanac moj'

Nema tko nije reagirao

Story

Kada smo mi bili djeca nije postojao internet kakvog danas znamo. Kako naši roditelji nisu imali društvene mreže, dijeljenje djetetovih fotografija bilo je znatno drugačije. Upravo zbog toga, brojna poznata lica odabiru čuvati djetetov identitet pa tako prvih nekoliko mjeseci pa čak i godina odlučuju skrivati djetetovo lice na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama. Među njima je i radijska voditeljica narodnog Nives Ivanišević. Međutim, danas je odlučila da se to mijenja pa je objavila prvu fotografiju dvogodišnjeg sinčića Olivera kojeg je dobila s nekadašnjim tenisačem Goranom Ivaniševićem. 

'Plišanac moj', napisala je sretna mama ispod fotografije na kojoj je glavna zvijezda upravo Oliver. U ormaru, u moru plišanaca našao se i on, a s obzirom na to da Nives do sada nije pokazivala njegovo lice, reakcije su vrlo brzo stigle. Frčkava kosa i punije usne dokaz su da liči na mamu Nives. 'Ma da si ga crtala ne bi takav bio', napisala joj je kolegica i voditeljica Enter Zagreba Nina Slišković Goleš koja je nedavno rodila dječaka Šimuna. Komplimentima su se pridružile i Tatjana Jurić, Fani Stipković, Bojana Gregorić Vejzović i Ana Miščević. 

Ma da si ga crtala ne bi takav bio

Podsjetimo, Nives i Goran u braku su od 2017., a sinčić Oliver stigao im je u život već iduće godine. Nives je sama istaknula u jednom od razgovora za Story kako joj je Oliver u potpunosti promijenio život. 'Najviše me veseli to što imam priliku nekome sve pokazati prvi put, prenijeti mu lijepe stvari i vrijednosti koje su moji usadili u mene. Najvažnije su prve godine djetetova života i ako mu se tada uspiju pružiti samo ljubav, veselje i mir, mislim da će mu kasnije biti lakše u životu jer će biti sigurniji u sebe', ispričala je svojedobno za Story.

S obzirom na to da je zaposlena mama, a to znamo da ponekad zna biti vrlo izazovno, Nives nam je nedavno otkrila kako ona to organizira i kada je najproduktivnija. 'To varira. Ima dana kad sam cijeli dan u akciji i jako produktivna, a ponekad jednostavno osjećam da nije moj dan i onda se posvetim manje zahtjevnim obavezama. Nisam loša u raspodjeli vremena, važno mi je da je sinčić Oliver kompletno namiren, a onda mogu bilo što', nedavno je ispričala za Story.