'OPET JE UHVATILA ŽIVOT U RUKE' Božo Vrećo razveselio vijestima o mami

Božo i Mila poznati su po svom izrazito bliskom odnosu. Glazbenik svoju mamu drži kao kap vode na dlanu

Instagram

Bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo unazad posljednjih nekoliko mjeseci na društvenim mrežama redovito piše o zdravstvenom stanju svoje mame, 74-godišnje Mile kojoj je krajem prošle godine dijagnosticiran karcinom. S njom provodi svaki slobodan trenutak te joj nastoji malim stvarima uljepšati teško razdoblje. Posljednjom fotografijom na društvenim mrežama raznježio je pratitelje i dao naslutiti kako je njegova mama sve bolje te se hrabro bori. 

'Kada je majčica sretna, onda znam da sam uspio dobiti najveći dar svemira, ljubav. Čak smo i zaplesali danas u bijelom. Ljeto je sve bliže, nose nas te bose nožice. Malo je tu valcer i neka naša izmišljena poskočica što ima više zagrljaja nego koraka. Tu su svi naši osmjesi koji tjeraju sve ružno i samo donose pregršt radosti. To je moja Odri, srna koja je opet uhvatila život u ruke', napisao je Božo uz fotografiju na kojoj s mamom pozira nasmiješen od uha do uha. 

'Samo plešite i uživajte. Ovo je ljubav koja nema cijenu. Divno vas je vidjeti nasmijane zajedno. Imati takvo dijete je pravi blagoslov, a tvoja srna to zna, budi siguran', samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije koje su obožavatelji uputili glazbeniku i njegovoj mami. 

Božo i Mila poznati su po svom izrazito bliskom odnosu, a glazbenik svoju mamu drži kao kap vode na dlanu.  Glazbenik često ističe koliko je zahvalan svojoj mami koja ga podržava baš onakvog kakav jest. 'Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita', izjavio je jednom prilikom.