ONA NE GUBI VRIJEME J.Lo pakira kofere i odlazi živjeti kod Bena

Glumica Kaliforniju želi učiniti svojim drugim domom

Profimedia

Latino diva Jennifer Lopez nakon prekida s 45-godišnjim bivšim igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom, obnovila je staru vezu s glumcem Benom Affleckom. Golupčići se nisu javo oglašavali o tome, no nisu mogli pobjeći paparazzima, koji su ih uhvatili dok su bili na romantičnom putovanju u Miamiju. Sve više vremena provode zajedno, a strani mediji pišu kako je sada pala odluka o zajedničkom životu. E! Online piše kako će se Jennifer preseliti kod Bena u Los Angeles.

Profimedia 

Nije poznato kada će početi sa selidbom, no izvor blizak glumici rekao je kako Kaliforniju želi učiniti svojim novim domom. Tim potezom Jennifer želi započeti novo poglavlje u životu. Izvor blizak glumici nedavno je za strane medije rekao kako se glumica s Benom osjeća sve prirodnije. 'Mozgaju oko svih mogućih partnerstava, samo nebo im je granica. Sve je u pronalaženju zajedničke točke i održavanja odnosa. Tako su sretni što su ponovno zajedno', poručio je izvor.

Koliko je jedna od najpoznatijih žena na svijetu sretna govori i osmijeh na licu kojeg posljednjih tjedana ne skida, a to su primijetili i brojni obožavatelji koji su s oduševljenjem prihvatili vijest o pomirenju. Većina komentatora složila se kako su Jen i Ben dvije srodne duše, a vjenčanju se neizmjerno raduju. ‘Prvo sam mislio da je zezancija, a sada ne mogu biti sretniji. Njih dvoje će pokoriti svijet. Vidi se koliko su zaljubljeni’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.