Katie Holmes nedavno prekinula s dečkom, sada ga hvali na Instagramu

Stvari između njih nisu funkcionirale

Profimedia

Američka glumica i producentica Katie Holmes nedavno je prekinula osmomjesečnu vezu sa devet godina mlađim talijanskim chefom Emiliom Vitolom. Kada je ta informacija izašla u javnost, par je rekao kako je odluka o prekidu veze bila sporazumna. Čini se kako je bivši par ostao u dobrim odnosima. Katie je Emilia pohvalila uoči kratkog filma u kojem se pojavio, a koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu u New Yorku.

Profimedia 

Katie je producentica filma, a na Instagramu je podjelila slatku objavu u kojoj je čestitala Emiliju na projektu. 'Velika mi je čast što sam dio ovoga. Čestitam vrlo nadarenoj i nevjerojatnoj glumačkoj postavi', napisala je i označila Emilija. On je nedavno napisao da je jako sretan što je imao priliku biti dio snimanja.

Profimedia 

Podsjetimo, izvori bliski paru rekli su da stvari među njima jednostavno nisu funkcionirale i da se Katie zbog toga odlučila usredotočiti na majčinstvo i svoju karijeru. Prije dva mjeseca pojavila su se nagađanja oko zahlađivanja njihovog odnosa. Tada je neimenovani izvor za Page Six izjavio da Katie ima drugih prioriteta u svom životu. 'Samohrana je majka, kći joj je uvijek na prvom mjestu i sve se odvijalo jako brzo.

Katie i Emilio povezali su se u rujnu prošle godine, a svoju su vezu potvrdili objavom na Instagramu u prosincu. Premda su pričali i o zajedničkom životu, a Emilio je planirao čak i preseljenje u kuću Katie Holmes, veza ipak nije uspjela.