POKUŠAO JE BITI OZBILJAN Novi gaf princa Charlesa sve je nasmijao

Govor je pošao po krivu kada je krenuo skidati masku...

Profimedia

Princ Charles posjetio je tvornicu automobila Mini u Oxfordu gdje je govorio o revoluciji električnih automobilam, pritom se osvrćući i na rođenje Lilibet 'Lili' Diane, kćeri njegovog mlađeg sina, princa Harryja i Meghan Markle, no pokušaj ozbiljnog govora postao je smiješan zbog njegovog gafa koji mu se već nekoliko puta 'zalomio'. Naime, 72-godišnji princ je, u trenutku kada je trebao početi govoriti, pokušao skinuti zaštitnu masku za lice koja mu je zapela preko očiju.

Profimedia 

Princ se nekoliko sekundi borio s maskom i konačno je uspio skinuti. Očito nije naučio lekciju, jer to mu se već nekoliko puta dogodilo. Krajem prošlog mjeseca nasmijao je fanove dok je pokušavao popiti pivo u pubu nazvanom po njemu.

Profimedia 

Inače, za vrijeme posjeta tvornici Minija, povezao je rođenje petog unučeta i revoluciju u automobilskoj industriji. 'Njezino rođenje je tako sretna vijest. Električni automobili zaista podsjećaju na nužnost kontinuiranih inovacija na ovom području s obzirom na nasljeđe koje ostavljamo našim unucima. Razvoj tehnologije poput električnih vozila ključno je za održavanje zdravlja današnjih ljudi i budućih generacija', kazao je princ Charles tom prilikom.

Podsjetimo, njegova unuka, Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, rođena je 4. lipnja. Prema stručnjacima, Lili bi mogla zacijeliti rane između Charlesa i princa Harryja. Kraljevska biografkinja Angela Levin rekla je da bi krštenje djeteta moglo biti važan trenutak između kraljevskih obitelji. 'Novo dijete u kraljevskoj obitelji možda je najbolja šansa da se sve strane ponovno okupe, što znači da bi Lilibet Diana mogla zacijeliti rane', izjavila je Levin.