Slučajno ubijena 24-godišnja influencerica i njezino nerođeno dijete

Strani mediji pišu kako ju je pogodio zalutali metak tijekom pucnjave u Lins de Vasconcelosu, mjestu oko 15 kilometara zapadno udaljenom od Rija de Janeira

Privatni album

Strašan zločin dogodio se na ulicama Brazila. Naime, trudna influencerica Kathlen de Oliveria Romeu ubijena je u masovnom obračunu između policije i mafijaškog klana, javljaju strani mediji. Riječ je o 24-godišnjoj Instagram zvijezdi, a javnost je posebno pogodio podatak da je Kathlen bila u visokom stupnju trudnoće.

Strani mediji pišu kako ju je pogodio zalutali metak tijekom pucnjave u Lins de Vasconcelosu, mjestu oko 15 kilometara zapadno udaljenom od Rija de Janeira. Iako je hitno prebačena u bolnicu, influencerica i dijete preminuli su u vozilu hitne pomoći.

Samo dva sata prije strašnog događaja, Kathlen je objavila fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuščić, a sudeći po objavama, njezin partner i ona neizmjerno su se radovali prinovi. Policija je u službenoj objavi napisala kako će uskoro saznati tko je ispalio smrtonosni metak.

Nakon što je vijest procurila u javnost, obožavatelji su zgroženi stravičnim zločinom i zahtijevaju od policije da što prije pronađu ubojicu, ali i da riješe stalne nemire na ulicama Brazila. I reality zvijezda Thelma Assis, koja je pobijedila u brazilskoj inačici Big Brothera na svom Instagram profilu podijelila je emotivnu objavu. ‘24 godine mlada i puna života. Toliko slomljenih obitelji, toliko prekinutih života...", napisala je. "Ovaj genocid mora stati. Nema riječi koje mogu utješiti obitelji Kathlen Romeu i mnogih drugih’, kratko je prokomentirala bivša reality zvijezda.