Preminula glumica iz filma 'Gone girl', udario ju je električni skuter

Brojni obožavatelji i prijatelji ne mogu vjerovati da Lise više nema. Na društvenim mrežama opraštaju se od voljene prijateljice

Profimedia

Glumica Lisa Banes, najpoznatija po ulozi u američkom psihološkom trileru 'Gone girl' tragično je preminula u 66. godini, javljaju strani mediji. Naime, holivudska zvijezda zadobila je teške ozlijede mozga u nesreći nakon što ju je udario električni skuter. 

Nesreća se dogodila početkom lipnja, točnije 4.lipnja na raskrižju avenije Amsterdam i zapadne 64. ulice na gornjoj zapadnoj strani u New Yorku. Strani mediji pišu kako je vozač pobjegao s mjesta nesreće, a glumica je hitno prebačena u bolnicu. Iako su se liječnici desetak dana borili za njezin život, tijelo se, nažalost, nije moglo izboriti. 

Profimedia 

Strani mediji pišu kako je glumica stigla u New York kako bi sa svojom partnericom Kathryn Kranhold uživala na večeri u jednom restoranu. Brojni obožavatelji i prijatelji ne mogu vjerovati da Lise više nema. Na društvenim mrežama opraštaju se od voljene prijateljice. 

'Bila je žena velikog duha, dobrote i velikodušnosti. Bila je predana poslu, kako na pozornici tako i pred kamerama, a ponajviše svojoj supruzi, obitelji i prijateljima. Sretni smo što smo je imali u životu', komentirali su bliski prijatelji.