Glazbena diva Meri Cetinić oglasila se nakon gubitka kćeri

Pratitelji su joj pružili podršku

Facebook

Hrvatska glazbena diva Meri Cetinić danas slavi 68. rođendan, međutim, ove se godine na svoj dan nimalo ne raduje. 'Najtužniji rođendan', napisala je na Facebooku. Ovo je njezin prvi rođendan otkako je ostala bez kćeri Ivane Burić. Objavom je dirnula svoje obožavatelje koji su joj pružili podršku. 'Draga Meri, možda niste niti svjesni koliko ima nas koji vas volimo i cijenimo kao umjetnicu i kao prekrasnu osobu.Uz svu tugu koja vas je snašla želim samo da ostanete pribrani, da nam i dalje objavljujete svoje stavove i lijepe priče. Budite nam jaki', poručila joj je jedna od pratiteljica na društvenoj mreži. 

Ostali su je pokušali utješiti te su joj pisali kako će njezina kći uvijek biti u nju. 'Na ovaj dan tvoja draga Ivana je uz tebe, grli i ljubi svoju mamu', 'Niste sami, uz vas smo', 'Vjerujemo da je vaša kći uz vas', 'Ovdje riječ zastaje u grlu', 'Samo vas suznim okom grlim oko srca', pisali su joj drugi. Podsjetimo, Ivana je prije dva tjedna preminula u 44. godini. Tužnu vijest Meri je tada potvrdila na društvenim mrežama

Davorin Visnjic/PIXSELL 

'S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula u KBC Split u 44. godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talenat, humor činile su naš život sretnim, prepun ljubavi...Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno...Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama, a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu...Tvoje stotine puta ponavljano 'mami, I love you' odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi', oprostila se glazbena diva od svoje voljene kćeri. 

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka i bila je sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati. Često je isticala koliko su povezane i kako se dobro slažu.