Znate li što je sreća? Igor Vince ima odgovor na to pitanje

Igor Vince, kantautor, vokal i instrumentalist, prošle je godine objavio, i dalje aktualni, singl “Vreme je” u kojem su gostovali najistaknutiji reggae glazbenici iz regije Hornsman Coyote i Brain Holidays iz Hrvatske

Ivan Pantic

Pogodio vas je neizmjeran osjećaj pozitivne energije?! Potpuno vas razumijemo, slušate najnoviju pjesmu Igora Vince - ''Sreća''. Često se pitamo kako neka pjesma postane hit, a ta čarolija se ustvari dogodi puno prije prvog javnog predstavljanja, prvih naslova i objava. I evo, došao je trenutak da i s vama podijelimo jedan takav hit! Nakon samo nekoliko prvih taktova, obuzet će vas sreća i zato poslušajte najnoviji singl i uživajte u spotu Igora Vince 'Sreća je'.

igor vince   YouTube

 'Mnogo inspiracije i ljubavi sam utkao u stvaranje ove pjesme. I zato sam jako uzbuđen i sretan kada vidim da i moja publika to osjeća i prepoznaje. Uživajte, plešite i podijelite svoju sreću s ljudima oko vas', rekao je Igor Vince.

Igor Vince, kantautor, vokal i instrumentalist, prošle je godine objavio, i dalje aktualni, singl “Vreme je” u kojem su gostovali najistaknutiji reggae glazbenici iz regije Hornsman Coyote (Eyesbun/Srbija) i Brain Holidays iz Hrvatske, koji je neposredno nakon objavljivanja dobio i titulu reggea himne Balkana.

Osim novih pjesama, Igor Vince na svojim nastupima izvodi i pjesme sa svog drugog albuma, snimanog uživo, i to u audio i video formatu, na velikom koncertu na Kalemegdanu 2018. godine - 'Igor Vince & His Drum, Brass And Keys LIVE @ Kalemegdan'.  

igor vince  YouTube

'Ono po čemu se ovaj album zaista izdvaja, je to što se ne može svrstati ni pod jedan do sada ustanovljen glazbeni kalup. Od vrlo energičnih, ritmom nabijenih, brojeva i prodornih puhačkih linija, do najsuptilnijih balada. Na sebi svojstven način, igram se sa žanrovima kao što su funk, afrobeat, soul, rock, reggea, r’n’b, worldbeat, jazz i pop, a time želim pokazati i širok spektar svog glazbenog izražavanja', rekao je Igor.

Kako na velikim festivalskim, tako i na manjim, klupskim pozornicama, Igora uvijek prati njegov internacionalni, dvanaestero člani bend “Drum, Brass And Keys” za koji je karakteristična snažna puhačka sekcija, upečatljiva ritam sekcija, egzotični prateći vokali i neizostavne afro-funky plesačice. Igor Vince je poznat i kao jedini glazbenik van afričkog kontinenta u bendu Femija Kutija, s kojim je do sada svirao na brojnim turnejama širom svijeta. Osim Femija Kutija, Vince je nastupao i s mnogim drugim svjetskim glazbenim velikanima od kojih su neki od njih Keziah Jones, Fatoumata Diawara, Dean Bowman, Cheick Tidiane Seck, Cheikh Lo.