STIŽE PRINOVA Supruga jednog od najbogatijih Hrvata čeka treću bebu

Prije tri godine dobili su sina Kaija, a samo 16 mjeseci nakon, Cristel je rodila kći kojoj su nadjenuli ime Cassia

Profimedia

Cristel Carrisi Lukšić,  supruga jednog od najbogatijih Hrvata, Davora Lukšića trudna je po treći put, javljaju talijanski mediji. Strani mediji nisu otkrili puno detalja o trudnoći, a prema pisanju medija tody.it, par ne želi znati spol bebe. 

Zaljubljeni golupčići koji su se prije više od osam godina upoznali na jednom partyju u New Yorku već imaju dvoje djece. Prije tri godina na svijet je došao sin Kaij, a samo 16 mjeseci nakon, Cristel je rodila kći kojoj su nadjenuli ime Cassia. 

Profimedia 

Gospodin i Gospođa Lukšić vjenčali su se 2016. godine. Ona je napustila Rim u namjeri da se u SAD-u probije kao dizajnerica, a on je ondje radio kao analitičar u Deutsche Bank. Vjenčali su se početkom rujna spomenute godine, nakon četiri godine veze, u baroknoj crkvi San Mateo u talijanskom gradiću Lecceu. S njima je slavilo čak 400-tinjak uzvanika, među ostalim i brojne svjetski poznate osobe, što ne čudi s obzirom na to da i 35-godišnja dizajnerica i 38-godišnji poduzetnik dolaze iz poznatih i utjecajnih obitelji.

Plavokosa Cristel kći je talijanskih glazbenih legendi Ala Bana i Romine Power koji su tijekom 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća zajedno izdali nekoliko uspješnih albuma, a jedan od hitova koji zacijelo znaju sve generacije jest i pjesma ‘Felicità’. Davor je, pak, nasljednik čileanske poduzetničke obitelji hrvatskih korijena, jedne od najbogatijih obitelji u Latinskoj Americi koja je godinama na Forbesovim ljestvicama svjetskih milijardera. Iz rodnog Santiaga u Hrvatsku, zemlju odakle dolazi njegov pradjed, stigao je 2011. kako bi vodio obiteljski posao. Riječ je o hotelijerskom turizmu, a u njihovu su vlasništvu turistički kompleks Plava Laguna, Jadranski luksuzni hoteli, koji uključuju i tri atraktivna dubrovačka hotela s pet zvjezdica, a kupili su i hotelski lanac Istraturist. Danas, kako pišu domaći mediji, imaju više od 20 hotela, desetke turističkih kampova, tisuće apartmana i brojne druge nekretnine.