BLOOMOVI NA MEDITERANU 'Katy će ovo ljeto sigurno opet ostati trudna'

Stvaranje uspomena s kćerkicom

Profimedia

Godišnji odmor idealan je za plažu i uživanje, a tom se idejom vode i slavni zaručnici Katy Perry i Orlando Bloom. Pjevačica i glumac, nakon posjeta Italiji, otputovali su još malo južnije, u Grčku, gdje su uživali u čarima ljeta s desetomjesečnom kćerkicom Daisy Dove i Bloomovim sinom iz prvog braka Flynnom, kojeg je dobio s manekenkom Mirandom Kerr.

Sudeći prema fotografijama sretne obitelji, čini se da baš uživaju u roditeljstvu, stoga ne čude navodi o tome da par želi dobiti još jedno dijete. “Nije im prerano. Katy je zauzeta poslom, ali Orlando joj puno pomaže oko Daisy. Oboje su uvjereni da mogu živjeti s dvoje mališana. Nadaju se da će Katy ostati trudna do Daisyna prvog rođendana”, rekao je izvor za OK! magazin.

Profimedia 

Podsjetimo, Orlandu i osam godina mlađoj američkoj pjevačici život se otad naglavačke promijenio, a to se odrazilo i na njihov ljubavni život, piše Guardian. Zvijezda franšiže 'Pirati s Kariba' priznala je da ga muči 'suša' u bračnom krevetu otkako su postali roditelji. Ljepuškasti glumac je iskreno rekao kako njegova zaručnica Katy i on ne vode ljubav dovoljno često, a to je problem s kojim se sureću mnogi parovi nakon što preuzmu brigu za bebu i postanu neispavani i umorni. Kad su ga novinari upitali koliko često vode ljubav, glumac je kao iz topa odgovorio: 'Nedovoljno. Tek smo dobili dijete, teško da ćemo voditi ljubav koliko bismo htjeli'. Inače, Orlando je prije hvalio njihov ljubavni život i objasnio je kako je odličan seks učvrstio njihovu vezu.