HRVATSKA ILI ŠPANJOLSKA? Domaće zvijezde predviđaju rezultat utakmice

Kreće navijačka ludnica, a domaći celebovi otkrili su nam što očekuju od večerašnje utakmice

Pixsell

Za brojne hrvatske ljubitelje nogometa večeras je, kako se kaže 'dan D'. Od 18 sati Vatreni nastavljaju svoj put na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, a rame uz rame stat će uz španjolsku reprezentaciju i odmjeriti snage u napetoj borbi za četvrtfinale. Nitko više nema pravo na greške, a brojni hrvatski navijači nadaju se da će im dečki i večeras vratiti osmijeh na lice kao što su to napravili 2018. na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Mi smo kontaktirali nekoliko osoba s domaće javne scene i zamolili ih da se na trenutak ‘pretvore’ u vizionare i predvide rezultat. Tko pobjeđuje Hrvatska ili Španjolska? Tri, četiri, sad - evo što su otkrili... 

Story 

Domaći glazbenik Duško Lokin ne sumnja u hrvatsku reprezentaciju. 'Naravno da ću gledati utakmicu pa Bože dragi to se ne propušta. Predviđam neriješen rezultat i produžetke. U produžecima Hrvatska odnosi pobjedu. Nedostajat će nam Ivan Perišić, ali ne sumnjam u pobjedu naših', rekao nam je Duško Lokin.

Instagram 

Glumac Janko Popović Volarić odmah nas je upozorio kako nije dobar u prognozama rezultata. 'Gledat ću večeras utakmicu, ali doista ne mogu predvidjeti rezultat. Naravno, navijam za Hrvatsku i nadam se da će pobijediti', kratko je prokomentirao domaći glumac.

Story 

Puno konkretniji bio je glazbenik Jasmin Stavros koji ne sumnja u pobjedu Vatrenih. 'Pratit ću i smatram da trebamo pobijediti. Nisam neki nogometni stručnjak, Perišić će nam nedostajati, ali imamo mi i drugih dobrih igrača. Rezultat utakmice bit će 2:1 za Hrvatsku', rekao nam je Jasmin.

Robert Gašpert 

Naravno, ovaj tekst nije mogao proći bez komentara legendarnog Miroslava Ćire Blaževića koji je, kako mnogi obožavatelji kažu, trener svih trenera. 'Prognozirati nogometne rezultate jako je nezahvalno, a stručnjaci su najlošiji u prognozama. One pripadaju laicima. Mogu vam reći svoj predosjećaj, a to je da nakon teške borbe pobjeđuje Hrvatska. Utakmicu ću gledati sam s obzirom na to da oko mene uvijek svi sve krivo interpretiraju pa me to samo živcira', rekao nam je dobro raspoloženi Ćiro.

Kontaktirali smo i nekoliko pripadnica ljepšeg spola koje, sudeći po njihovim izjavama, nisu toliko zainteresirane za nogomet. Naime, Barbara Kolar, Daniela Trbović, Sanja Doležal i Ivana Banfić kratko su nam prokomentirale kako večeras ipak neće gledati nogometni spektakl.