Megan Fox danas ljubi glazbenika, ali je ponosna što je dio LGBTQ zajednice

Nikada je nije bilo sram govoriti o tome

Profimedia

Prošle godine je prekinula 10-godišnji brak s glumcem Brianom Austinom Greenom u kojem su dobili troje djece, šestogodišnjeg Noaha Shannona, četverogodišnjeg Bodhija Rasona i dvogodišnju Journey River, a sada je glumica Megan Fox u sretnoj vezi. Negdje na polovici puta stvari među njima postale su zategnute te su zahtjev za razvod podnijeli 2015. godine. Tračak nade pojavio se u travnju 2019. godine kada su tražili da se taj zahtjev ipak poništi, ali ispada da ništa nije moglo spasiti njihov 'Titanic' od potonuća. Od tada ljubuje s Machine Gun Kellyjem i presretna je. No, sjećate li se da je prije dugi niz godina priznala da je biseksualna?

Profimedia 

Povodom tzv. Mjeseca Ponosa - mjesec u kojem se zastave LGBTIQ+ pokreta vijore Zagrebom i drugim gradovima diljem svijeta. Mjesec je to kojem je cilj podsjetiti širu populaciju na stalnu borbu za prava pripadnika LGBTIQ+ populacije, čiji je sigurno najznačajniji događaj Povorka ponosa, Megan je pružila podršku svojoj zajednici. Što je njezine osobne priče tiče, ona je zagovornica slova B, koje predstavlja biseksualne osobe. 'Stavljanje slova B u #LGBTQIA više od dva desetljeća', napisala je na svom Instagramu profilu. 

'Iako sam biseksualka, ne bih nikad mogla biti s biseksualkom jer to znači da ona izlazi i s muškarcima, a ja ne želim nikakve 'muške ostatke', ako me razumijete. Znam da to zvuči pomalo licemjerno, ali ako ste u vezi s biseksualkom to znači da ona spava s muškarcima. A muškarci rade svašta. Tako da ipak ne bih mogla biti s curom koja je u seksualnoj vezi s drugim frajerima', objasnila je svoju teoriju prije 10-ak godina.