Omiljene voditeljice prekinule sedmogodišnju vezu

Izvor blizak, sada već bivšem, ljubavnom paru tvrdi kako su i Anna i Sue loše podnijele prekid, a bliski prijatelji vjeruju kako postoji mogućnost da njih dvije izglade situaciju

Profimedia

Televizijska voditeljica Anna Richardson koja se proslavila zahvaljujući ulozi u popularnoj emisiji 'The Big Breakfast' prekinula je vezu s dugogodišnjom partnericom, voditeljicom Sue Perkins. Djevojke su ljubovale sedam godina, a strani mediji sada pišu kako je ljubav između njih iznenadno pukla. 

Izvor blizak, sada već bivšem, ljubavnom paru tvrdi kako su i Anna i Sue loše podnijele prekid, a bliski prijatelji vjeruju kako postoji mogućnost da njih dvije izglade situaciju. No, voditeljice se trenutno ne oglašavaju pa shodno tome službene potvrde još uvijek nema. 

Inače, djevojke su se upoznale na jednoj zabavi 2014. godine. Anna je često u intervjuima pričala o velikoj ljubavi koju gaji prema svojoj partnerici, a njihov prvi susret opisala je u kratkim crtama. 'Ta noć bila je jedna od najneobičnijih večeri gdje su se doslovno planete uskladile. Nešto je bilo u zraku te noći. Bilo je nevjerovatno', prokomentirala je svojedobno. 

Profimedia 

Prije nego što je svojim roditeljima priznala da voli žene, Anna je bila 18 godina u braku s Charlesom Martinom. Ipak, otkrila je kako je odnos sa ženom puno jači i osobniji. 'Seksualno prilagođavanje je jednostavno, emocionalno prilagođavanje je nešto drugo, kao što znate, odnos sa ženom je daleko intenzivniji. To sam naučila. To je emocionalni tornado', rekla je voditeljica za kraj.