NOVO ZANIMANJE? Evo što Ivan Rakitić radi nakon odlaska iz reprezentacije

Plavokosi nogometaš uživa u Dubaiju, a na svom Instagram profilu objavio je videosnimku na kojoj kuha sa svjetski poznatim kuharom Burakom Özdemirem

Instagram

Prošle je godine, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša, tada 33-godišnji Ivan Rakitić objavio tužnu vijest. Naime, nakon 106 nastupa i 15 golova u hrvatskom dresu odlučio je otići u zasluženu reprezentativnu mirovinu. Iste je godine zauvijek zbogom rekao nogometnom klubu Barceloni s kojim je osvojio četiri naslova španjolskog prvaka i Kupa Kralja, te Ligu prvaka 2015. Nedugo nakon s nogometnim klubom Sevilla potpisao je četverogodišnji ugovor.

Iako je Europsko nogometno prvenstvo završeno, barem kada je hrvatska reprezentacija u pitanju, 'Raketa' je, sudeći po komentarima, jako nedostajao na terenu, a brojni obožavatelji komentirali su kako bi ishod bio drugačiji da je ostao u reprezentaciji.

Story 

Što bi bilo kada bi bilo, odgovor na to pitanje ne znamo, ali zato znamo što Ivan radi dok hrvatska javnost na sva zvona raspravlja o njegovim, sada već bivšim, suigračima. Naime, plavokosi nogometaš uživa u Dubaiju, a na svom Instagram profilu objavio je videosnimku na kojoj kuha sa svjetski poznatim kuharom Burakom Özdemirem. 

'Novi kuharski duo. Hvala na iskustvu. Blagoslovljen sam', kratko je prokomentirao Ivan u opisu snimke na kojoj baš poput pravog kuhara s Burakom priprema kebab. I obožavatelji su oduševljeno komentirali njegovo novo 'zanimanje', a bilo je i onih koji su komentirali kako bi rado posjetili restoran u kojem nogometaš priprema ukusna jela.