FOTKA IZ 1962. Jedan od najvećih zavodnika, bio je frajer i kao mladić

Fotografija iz 1962. godine oduševila je obožavatelje

Story

Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovački pjevač zabavne glazbe i svojedobno najveća jugoslavenska pop-zvijezda, Zdravko Čolić poznat je kao čovjek koji ne voli govoriti previše o svom privatnom životu, a na društvenim mrežama nije pretjerano aktivan.

Iako s pratiteljima, poput ostalih kolega, ne dijeli svaki trenutak iz svog života, dugogodišnji obožavatelji neizmjerno se raduju svakoj objavi koja ima veze s legendarnim pjevačem. Sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija iz djetinjstva koja je nastala davne 1962. godine.

Story arhiva 

‘Bili smo jako sretna obitelj iako smo živjeli od jedne, tatine plače. On je radio u državnoj službi pa nismo mogli slaviti Božić u to vrijeme na način na koji se to danas radi, ali smo zato s radošću čekali mljekara iz sela koji nam je donosio mlijeko i božićne poklone’, stoji ispod fotografije. Brojni obožavatelji oduševljeno su komentirali kako je Zdravko od malih nogu bio pravi frajer. ‘Odmah se vidjelo da će postati najveća zvijezda i muškarac za kojim će trčati žene diljem svijeta’, samo su neki od komentara ispod objave. 

Nedavno je proslavio jubilarni 70. rođendan, a u intervjuu za Klix.ba otkrio je boji li se starenja i kako godine utječu na to kako se osjeća u vezi svog života. 'Starim, ali i dalje imam taj optimizam i u sebi, nosim dobro raspoloženje i ljubav prema ljudima. Vjerojatno mi je svojstvena ta pozitivna energija koju imam i koju pokušavam zadržati, a posao kojim se bavim je vezan za ljude i publiku pa me i to na neki način osvježava', otkrio je.