IMA TEK 11, A VEĆ JE ZVIJEZDA 'Htio bih imati svoj brend kiselih bombona'

Mješavina pobješnjelog Maxa i Bambija

Profimedia

Samo je on mogao biti Gus. Obožavam tog klinca”, rekao je glumac Robert Downey Jr., producent Netflixove serije ‘Sweet Tooth: Rogati dječak’, o kolegi Christianu Converyju. Utjelovio je dječaka koji je napola čovjek, napola jelen i traži novi dom u postapokaliptičnom svijetu, a kako je bilo utjeloviti simpatičnog i pozitivnog Gusa, otkriva 11-godišnjak.

Kako ste doznali za ovu seriju i ulogu Gusa?
Dobio sam poziv za audiciju prije nego što je počela pandemija i tada sam doznao za Gusa. Doma sam snimio audiciju, poslao snimku i nadao se da će me pozvati, da ću možda upoznati redatelja i razgovarati s njim o seriji. Pozvali su me da dođem u Los Angeles i sa svima se upoznam. Tri mjeseca poslije, nakon dugog procesa novih audicija, dobio sam ulogu. Vrištao sam od sreće, skakao po krevetu i sa svojim psom plesao ples koji volim zvati Ooga Booga.

Jeste li tada upoznali Roberta Downeya Jr.?
Nisam tada. Upoznao sam ga putem videopoziva dok sam snimao na Novom Zelandu. Razgovarali smo što bi se sve moglo događati u drugoj sezoni, o dnevnim snimkama i obojica smo bili jako uzbuđeni. Mislim da smo se dobro povezali. On je i Iron Man pa mi je bilo super razgovarati s njim.

Kako vam je bilo snimati na Novom Zelandu?
Tada sam prvi put posjetio Novi Zeland koji mi je bio na popisu zemalja koje moram vidjeti jer izgleda baš cool. Kada sam bio mlađi, gledao sam atlas i sjećam se da sam rekao: “Ova zemlja je super, želim je posjetiti.”

Što biste željeli ostvariti do 20. godine?
Imam 11, a to je za devet godina… Htio bih snimiti još jednu sezonu ove serije, htio bih imati svoj brend kiselih bombona te snimati još puno serija s prijateljima i kolegama. I želim napisati scenarij. To su moji ciljevi.