DRUGA SREĆA? Njima su bivši pokucali na vrata, a oni su ih širom otvorili

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o ponovnom ujedinjenju dvoje bivših ljubavnika, J.Lo i Bena Afflecka, shvatili smo da oni nisu jedini u svijetu slavnih koji su zaključili da 'podgrijana juha' ipak nije toliko loša za konzumaciju...

Profimedia/Instagram

Jennifer Lopez ne prestaje ispunjavati medijske stupce otkako se doznalo da je obnovila svoju vezu s glumcem Benom Affleckom s kojim je bila zaručena prije 17 godina. Pogotovo zato što je nakon prekida sa bivšim sportašem Alexom Rodriguezom odmah uletjela u tu vezu. Već neko vrijeme su u vezi i ne skrivaju zaljubljenost, a nedavno su s djecom otputovali na odmor u Hampton gdje J.Lo ima kuću.

J.Lo je nedavno dala svoj prvi intervju za Apple Music 1 otkako je u vezi s Benom, a povod intervjua bila je objava spota za njezinu novu pjesmu. 'Nikad u životu nisam bila sretnija', poručila je Lopez između ostalog.

Profimedia 

Ali nisu oni jedini bivši koji su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu priliku. Evo još sedam parova koji su zaključili da je 'podgrijana juha' ipak dobra:

Khloé i Tristan

Za njih mnogi kažu da je bolje da se nisu vratili jedno drugome. Zašto? Pa možda zbog provjerene činjenice da je košarkaš reality zvijezdu prevario već mali milijun puta. Veže ih kćerkica True, očigledno i neka njena čudna opsjednutost njime.

Tristan se u posljednje vrijeme dokazuje Khloe kako je dobar otac njihovoj kćeri, postojali su navodi da su prekinuli, ali onda je prije koji dan zaprijetio njenom bivšem mužu jer joj je ovaj ostavio ljubavni komentar na Instagramu. Sve ste povezali, je l' tako?

Justin i Hailey

Par je sada sretan u braku, no prije nego što su se odlučili vjenčati 2018., Bieber i Baldwin morali su se potruditi da bi njihova veza zaista uspjela.

Hodali su 2016., ali su prekinuli 2016. Poslije nisu bili ni prijatelji. Do lipnja 2018. par su ponovno uhvatili zajedno u vrućem izmjenjivanju nježnosti. Vjenčali su se čak dvaput, u matičnom uredu u New Yorku jednom, drugi put na prekrasnoj ceremoniji u Južnoj Karolini, okruženi obitelji i prijateljima.

Gigi i Zayn

Nakon dvije godine veze, manekenka Gigi Hadid i bivši pjevač One Directiona Zayn Malik prekinuli su u ožujku 2018. Vjerojatno su se u razdoblju do rujna 2020. tajno nalazili, ali najjasnija potvrda njihove veze bila je kada su objavili da je Gigi trudna i da čekaju svoje prvo dijete.

Dax i Kristen

Prije nego što su postali jedan od najslađih parova Hollywooda i roditelji kćeri Lincoln i Delta, imali su težak period.

'Izlazili smo otprilike tri mjeseca', objasnila je Kristen. 'Potom me posjeo i rekao: Trenutno te ne mogu imati. Mislim da si divna, ali još uvijek izlazim s drugim ljudima.'

Srećom, Dax je ubrzo shvatio da je njegova sadašnja supruga ona prava i rekao: 'Ne znam što sam tada mislio. Izlazio sam s drugima, ali oni jednostavno nisu toliko zanimljivi kao ti, a i ne znam što radim. Bell ga dan danas podsjeća na to vrijeme kad je odlučio prekinuti s njom.

Kate i William

Iako nam njihov brak sada izgleda idealno, pogotovo nakon što su ga okrunili s troje djece, odnos im uvijek nije izgledao tako savršeno. Četiri godine prije nego što su se obavezali jedno drugom na raskošnom vjenčanju 2011, par je prekinuo 2007. godine. Ali, kao što smo i sami svjedoci, taj prekid bio je samo jedna premostiva zapreka na njihovom zajedničkom putu.

Justin i Jessica

Timberlake i Biel prekinuli su u ožujku 2011., četiri godine nakon što su ih mediji uhvatili skupa, ali njihov prekid bio je kratak. Ponovno su završili zajedno u kolovozu i zaručili se u prosincu 2011.

'Ona je najvažnija osoba u mom životu', rekao je ranije Justin za svoju Jessicu. Iako je prije nekog vremena uhvaćen kako se neprimjereno druži s kolegicom sa seta, javno se ispričao svojoj supruzi nakon tog, kako ga je opisao, 'trenutka nepažnje'.

Pink i Carey

Da je brak težak posao - shvatili su i Pink te njen muž Carey koji su se razdvojili nakon dvije godine u braku 2008. (iako se tada nisu službeno razveli). Ponovno su se počeli 'družiti' godinu kasnije i čini se kako su premostili sve brige koje su ih tada 'morile'. Sada imaju dvoje djece, Willow i Jamesona.