'NA KOGA SI TAKO RUŽNA?' Komentari na izgled kćeri J.Lo otišli su predaleko

Ne namjerava izgledati poput mame

Profimedia

Gdje god se pojavi, latino diva Jennifer Lopez privlači posebnu pažnju, a kao što veliku pozornost posvećuje izdanjiam na crvenom tepihu, isto se može reći za njezina dnevna izdanja na gradskim ulicama. Tako je bilo i jučer kada je ulicama Los Angelesa, u društvu kćerke Emme prošetala u casual izdanju koje je upotpunila omiljenim modnim dodacima kao što su zlatne naušnice i velike sunčane naočale.

Profimedia 

Brojni obožavatelji latino dive zapravo su ostali iznenađeni posljednjim fotografijama koje su otkrile veliku transformaciju u izgledu njezine kćeri Emme Maribel Muñiz. Djevojčica je u veljači proslavila 13. rođendan, a nakon toga je odlučila pokazati svoju buntovnu stranu. Osim što je promijenila stil odijevanja i haljinice zamijenila širokim majicama i trapericama, Emma je svoju dugu kosu skratila, a sada je i promijenila boju.

Profimedia 

'Na koga si tako ružna?', 'Ono kad ti je mama Jennifer Lopez, a ti izgledaš ovako', 'Jadna, sva je na tatu', komentari su na društvenim mrežama koji su, jedno je sigurno, otišli predaleko. Bilo je i onih koji su stali u obranu Emme te su zamolili ostale da takve komentare ne ostavljaju jer oni izrazito loše utječu na samopouzdanje i psihički razvitak mladih osoba.

Profimedia