STORY.HR DOZNAJE Filipu Zubčiću srce ukrala plavokosa Ana

Uživaju u prvom zajedničkom ljetu

Instagram

'Volim vesele djevojke', rekao nam je 28-godišnji skijaš Filip Zubčić prije više od godinu dana. Iako je tada isticao da je slobodan i da mu ljubavna veza nije na pameti, izgleda da se situacija tijekom pandemija koronavirusa promijenila. Nekoliko se puta šuškalo da ljubi, a sada Story.hr napokon ima i potvrdu. Kako doznajemo, Filipu je srce ukrala plavokosa Ana, a s obzirom na to da nam je prilikom jednog razgovora rekao da mu se sviđaju plavuše, izgleda da mu se želja ostvarila. 

Instagram  Tajanstveni par Filip Zubčić i Ana Vukoja

Iako se o paru ne zna puno, poznato nam je da su u vezi od ovog proljeća. Kako im je ovo prvo zajedničko ljeto, ne čudi što već neko vrijeme uživaju na našem Jadranu. Riječ je o Ani Vukoji, koja je članica Kluba ritmičko sportske gimnastike Poreč iz Poreča. 

'Trenutačno sam slobodan, a slobodno vrijeme trošim na sebe. Jednom sam rekao da više volim plavuše, ali to ne znači da ne zamjećujem ostale djevojke. Javljaju mi se na društvenim mrežama, a tu i tamo odgovorim. Fotografirao sam se bez majice za Men’s Health pa im se možda to svidjelo', sramežljivo se smješkao prošle veljače, ne skrivajući kakve ga djevojke privlače, a kakve odbijaju.

'Volim vesele djevojke. Ona ne mora voljeti skijanje ili biti sportski tip, ali moramo kliknuti. Želim djevojku kojoj će biti jasan moj način života, a ne da me opterećuje izjavama kako me nikada nema kod kuće. Ne volim ljubomoru i posesivnost. Trenutačno su mi samo gluposti na pameti, već imam isplanirano kamo ću i kako nakon sezone pa se ozbiljna veza sada ne uklapa u moj lifestyle. Ali lako je to sada reći, znamo da takve stvari dođu nenadano i da im se ne možeš oduprijeti. Ljubav ne pita, ona pogodi', pričao nam je prije godinu dana.