STORY PREDSTAVLJA Chic dizajnerske komade koji će vas oduševiti

NE PROPUSTITE Storyjevu modnu poslasticu

promo

Budite u trendu uz pristupačne dizajnerske artikle, izrađene ekskluzivno za Story dizajnerski mjesec. Iskoristite jedinstvenu priliku i upotpunite svoj stil chic komadima s potpisom BiteMyStyle by Zoran Aragović, eNVy room i Boudoir.
Story dizajnerski mjesec otvorio je Zoran Aragović!
Poznato ime hrvatskog dizajna već dulje od 15 godina uveseljava modne znalce brendom BiteMyStyle, koji krase bogati koloriti i uzbudljivi uzorci. Pobornik pop kulture i odjeće sa stavom, ekskluzivno je za Story osmislio jedinstven BiteMyStyle accessories, savršen za ljeto! Praktična dizajnerska torbica može se nositi u struku ili preko ramena i dolazi u dvije nijanse te ju je moguće nabaviti u transparentno ružičastoj ili vječito trendi crnoj. Torbice krasi i kulerski remen kojim ćete nedvojbeno privući pozornost modnih insajdera. Model koji će sigurno trajati više od jedne sezone ekskluzivno možete naručiti pozivom na broj: 091 6300 330

promo 

promo 

Druga po redu ekskluzivna fashion suradnja predstavila je poznati brend eNVy room, iza kojeg stoje Nikica Ivančević i Vjeko Franetović. Modni duo eNVy room, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osmislili su jedinstven print za 100% pamučnu majicu koja se može kombinirati uz kulerske traperice, poslovnu suknju ili vruće hlačice. Fenomenalna majica uz Story dizajnerski mjesec dostupna je u prodaji od 4. kolovoza. Majicu je moguće odabrati s romantičnim ilustracijama u dvije varijacije, roza i crvenoj, te nijansama plave i žuto-zelene. Upečatljiv eNVy room dizajn bit će točka na "i" svakoj modnoj kombinaciji!

promo 

promo 

Boudoir, točnije sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uvijek nas iznova očaraju bajkovitim kreacijama i ženstvenim printovima, a u prodaju uz Story dizajnerski mjesec 11. kolovoza kao „šećer na kraju“ stiže i njihov artikl. Ovaj su se put odlučile za „oh so Boudoir“ print na tunici/haljini - dizajnerskom komadu koji je moguće nositi na razne načine. Uživate li na plaži, šećete li gradom ili žurite na piće s prijateljicama, uz Boudoir ćete izmamiti znatiželjne poglede i postići bezvremenski chic stil! Pružite si zasluženi dašak romantike uz limitiran paket Story + dizajnerski artikl.

promo 

promo 

Vaše ljeto službeno može početi uz Story + dizajnerski artikl po cijeni od 59,90 kuna!