Indira Levak pozirala u toplesu: 'Šešir ti je na krivom mjestu'

Nesvakidašnje izdanje Indire Levak iznenadilo je vjerne obožavatelje koji su njenu objavu na društvenoj mreži zatrpali pozitivnim komentarima

Instagram

Gdje je Indira Levak, tu je zabava, to se zna od pamtivijeka. Uvijek s osmijehom na licu zabavlja brojne obožavatelje koji uživaju u njezinim bezvremenskim hitovima.

Ona svojom energijom napravi pomutnju gdje god da se pojavi. Brojni glazbenici ovo ljeto iskoristili su za spajanje ugodno s korisnim s obzirom na to da su se vrata klubova otvorila nakon jednogodišnje pauze.

I kako većina pjevača nastupa po Jadranskoj obali, slobodne trenutke koriste za brčkanje u moru, ispijanje osvježavajućih koktela i hvatanju boje na predivnim plažama. 

Instagram, Dražen Kokorić indira levak

Jedna od njih je i Indira koja posljednjih dana uživa na odmoru, a sa svojim pratiteljima dijeli trenutke na kojima joj neki pomalo i zavide. Ovaj put objavila je fotografiju s plaže na kojoj pozira - ni manje ni više nego u toplesu. Grudi je prekrila šeširom, a svojim pratiteljima kratko poručila: ‘Ako nemamo vremena biti sami sa sobom, nemamo vremena ni biti sretni’.

Naravno, ovo nesvakidašnje izdanje iznenadilo je vjerne obožavatelje koji su objavu na društvenoj mreži zatrpali pozitivnim komentarima. I dok neki pišu kako nikada nije izgledala bolje, drugi joj zavide na hrabrosti, ali i na tome što će lijepo uhvatiti boju.

Odmah se javila i modna dizajnerica Matija Vuica koja je primijetila jednu ‘grešku’ na spomenutoj fotografiji. ‘Šešir ti je na krivom mjestu’, kratko je prokomentirala Vuica.