ALEX BIRA IZMEĐU BRINETE I PLAVUŠE? Na Ibizi sa zanimljivim društvom

Bivši zaručnik Jennifer Lopez, koja trenutno na istom mjestu uživa s Benom Affleckom - Alex Rodriguez ima zanimljivo društvo

Profimedia

Možda je 52-godišnja latino diva Jennifer Lopez ostavila prošlost iza sebe i krenula novim putem s dečkom Benom Affleckom, ali pitanje koje se postavilo prije nekoliko dana je je li to isto učinio njezin bivši dečko Alex Rodriguez. Naime, popularna pjevačica i glumica zajedno s Affleckom i društvom provodi dane na jugu Francuske gdje su proslavili njezin 52. rođendan na luksuznoj jahti, a na istom mjestu, u St. Tropezu, našao se i njezin donedavni zaručnik Rodriguez koji je objavio fotografiju na Instagramu i ispod nje napisao 'Let the festivities begin'. Izgleda da je na ranije postavljeno pitanje stigao odgovor. Naime, Alex je snimljen sa čak dvije dame na odmoru.

Profimedia 

Bivši bejzbolaš je snimljen kako trči s misterioznom brinetom s kojom baš i nije mogao držati korak. Unatoč zajedničkom treningu, večer je odlučio provesti s drugom djevojkom. Kako pišu američki mediji, riječ je o 35-godišnjoj Melanie Collins koja radi kao sportska reporterka. Neki tvrde da su Alex i Melanie u vezi, no oni to nisu komentirali. 

Profimedia 

Je li uistinu riječ o ljubavnoj romansi tek ćemo vidjeti. Inače, spajali su ga s Madison LeCroy, za koju su rekli da je razlog prekida s Jennifer. Kasnije su ga povezivali s Katie Holmes, što se kasnije ustanovilo da se i ne poznaju. Zatim se pisalo da se ponovno zbližio s bivšom suprugom, a sada se nagađalo da ljubuje s bivšom Bena Afflecka. Prava ljubavna zbrka, a Alex i dalje slobodan. Kako je istražio portal E! News, Alex i Lindsay Shookus (Benova bivša) su prijatelji već 15 godina.

Podsjetimo, A-Rod i Jennifer prekinuli su svoje dvogodišnje zaruke prije nekoliko mjeseci nakon 'nepremostivih razlika među njima', a ona je vrlo brzo ušla u vezu s novim-starim partnerom Benom Affleckom što je, navodno, iznimno pogodilo igrača bejzbola. 'Opsjednut je vezom Jen i Bena. Alex se teško nosi s ovime. Njegovo je ponašanje jednostavno čudno i opsesivno', izjavio je nedavno neimenovani izvor za magazin Star.