Trudna Barbara iz 'Gospodina Savršenog' završila u bolnici

Barbara Mucić koja je domaćoj publici postala poznata nakon svog angažmana u popularnom RTL-ovom showu 'Gospodin Savršeni, uskoro će postati majka

Instagram

Barbara Mucić domaćoj je publici postala poznata nakon svog angažmana u popularnom RTL-ovom showu 'Gospodin Savršeni', u kojem se s ostalim kandidatkinjama borila za srce Mije Matića. Iako je kroz čitavo trajanje emisije glasila za jednu od favoritkinja, Mijo se odlučio za Nušu, a Barbara je zajedno s ostalima neslavno ispala. Međutim, ubrzo nakon showa ova je 22-godišnjakinja našla sreću s novim dečkom, deset godina starijim Splićaninom Ninom, s kojim će za otprilike tri tjedna dobiti prvo dijete.

Nažalost, Barbara je već sada u bolnici, što je komentirala za RTL. Na društvenim mrežama zabrinula je mnoge pratitelje kada je otkrila da je prije dva dana završila u bolnici. Ipak, čini se da nije ništa ozbiljno jer je kasnije potvrdila da su ona i bebica dobro. 'Sada je sve u redu. Imala sam trudove, a još nisam napunila 37 tjedana trudnoće pa su me ostavili u bolnici zbog mogućnosti prijevremenog porođaja. Uskoro bi me trebali pustiti kući', rekla je trudnica, kojoj je termin inače 28. kolovoza.

Podsjetimo, početkom godine, također na Instagramu, Barbara je objavila simpatičnu fotografiju malenih dječjih čarapica na kojima piše 'volim mamu' i 'volim' tatu. 'Dat ćemo sve od sebe da ti budemo najbolji roditelji na svijetu', poručila je, a uz objavu dodala je i hashtag 'trudna'.

Ovako je jednom prilikom komentirala svog partnera. 'Nisam se još udala. Živimo zajedno, dijelimo i dobro i loše, a to je meni isto kao da smo u braku. Da se vjenčamo, jedino bi se promijenilo moje prezime, sve ostalo bi bilo isto. Naša veza je počela iz prijateljstva, nisam ni slutila da će on biti moj životni suputnik. Bilo je smiješno raditi s njim, jer prvih nekoliko mjeseci veze nismo htjeli otkriti da smo zajedno pa smo se skrivali, što mi je bilo skroz slatko', rekla im je tada ova buduća majka.