SKINULA 30 KILOGRAMA: Glumica fotografijom u bikiniju izazvala nevjericu

Da se trud isplatio, pokazala nam je glumica Rebel Wilson koja je svoje tijelo dovela u top-top izdanje

Profimedia

Glumica Rebel Wilson nema namjeru stati s mršavljenjem. Nakon što je tijekom posljednjih nekoliko mjeseci skinula preko 30 kilograma specijalnim režimom prehrane, glumica je u Italiji uslikana na odmoru, a njeno izdanje je mnoge iznenadilo.

Rebel nikada nije bila mršavija, što i dokazuju nove paparazzi fotke. Slavna glumica uhvaćena je dok se sunčala na luksuznoj jahti koja je usidrena u Portofinu. Bila je u crnom bikiniju, dok je lice krila šeširom. Da se trud isplatio, pokazala nam je glumica koja je svoje tijelo dovela u top-top izdanje.

Instagram Nevjerojatna transformacija Rebel Wilson

A kako je smršavjela?

Za strane medije ispričala je kako se nikad nije osjećala bolje te da sada napokon izgleda kako je zamislila.

'Sve do prošle godine nisam pravilno razmišljala o svojem zdravlju. Međutim, kada sam napunila 40 godina počela sam razmišljati o tome. Postajem jako emotivna kada se sjetim svoje borbe s kilogramima, jer nisam znala kako ispravno postupiti', rekla je glumica.

Profimedia 

Posvetila se i zdravoj prehrani te se fokusirala na hranu s visokom udjelom proteina.

'Ponosna sam sebe', dodala je Rebel. Na putu do gubitka kilograma pomogao joj je i trener Jono Castano, koji je rekao kako je glumica od vježbanja uspjela napraviti zabavu. Ona je otkrila i četiri ključna faktora koja su joj pomogla da konačno dođe do cilja.

'Dovoljno sna, šetnja, pravilna ishrana i ispijanje vode, to je ključ', rekla je glumica.