RIJETKA FOTOGRAFIJA: Ovako je Doris Dragović izgledala na dan vjenčanja

'Ne sjećam se ničega jer sam bila u nesvijesti. Od njegovog pogleda', rekla je Doris jednom prilikom, prisjetivši se prvog susreta sa budućim suprugom, splitskim vaterpolistom, Marijem Budimirom

Story

Bivši vaterpolist, Mario Budimir, jednom je prilikom za medije otkrio kako je upoznao svoju suprugu, Doris Dragović. 

Sve je počelo kada je na jednoj plaži u Splitu ugledao damu nevjerojatnog stava. Odmah ga je razoružala.

Story arhiva, Story Doris Dragović

'Ne sjećam se ničega jer sam bila u nesvijesti. Od njegovog pogleda', rekla je Doris prisjetivši se prvog susreta. 

Godinu dana kasnije, vjenčali su se u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi je bilo više od 130 uzvanika. Svečana večera održana je u jednom od najelitnijih splitskih restorana 'Mak'.

Do fotografija s njihovog vjenčanja ne dolazi se lako, no jedna baš ovih dana kruži društvenim mrežama i to sa naslovne strane časopisa 'TOP'.

'Mario i ja smo se odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo. Naviknuta sam dobru kondiciju i okretnost vukla sam se po talijanskim dućanima. Vikala sam:

'Ne želim se udavati, želim spavati.' Prodavačicama sam uporno ponavljala da želim nešto ekstravagantno, a one su jadno blijedo gledale moj trbuh, shvaćajući moju nemoguću misiju', za Arenu je opisivala svoje predbračne muke Doris Dragović. 

Story arhiva Doris Dragović i suprug Mario Budimir vjenčali su se 1990. godine.