KAKAV LUKSUZ: Lepa Brena pokazala jahtu za koju je iskeširala šest milijuna eura 

Legendarna pjevačica Lepa Brena s obitelji uživa u na jahti Albaniji

Instagram

Jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda, pjevačica Lepa Brena živi život punim plućima.

Nedavno je sa suprugom, bivšim teniskim asom Slobodanom Bobom Živojinovićem kupila jahtu dugačku 'vrtoglavih' 30 metara, a za novu 'igračku' par je iskeširao oko šest milijuna eura, piše Kurir. Pjevačica je navodno otkrila kako njezina jahta ima čak šest spavaćih soba, a sada je objavila i fotografiju jahte koja je, prema pisanju srpskih medija, u njezinom vlasništvu.

Instagram, Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL lepa brena

Sa svojim Instagram pratiteljima podijelila je fotografiju na kojoj pozira s članovima obitelji, a vesela ekipa trenutno uživa u Albaniji.

'Putujemo zato što su putovanja, raznolikosti i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma', napisala je legendarna pjevačica koja već mjesecima ne skida osmijeh s lica. Brojni pratitelji nizali su pozitivne komentare ispod fotografije komentirajući kako joj zavide na luksuzu u kojem živi.

Pjevačica je nedavno razmišljala i o kupovini luksuzne nekretnine u Hrvatskoj. U pitanju je vila u Opatiji, koja se nalazi u blizini one njezinog prijatelja Saše Popovića, a s koje 'puca' pogled na more i cijelu rivijeru.

Uređena je u modernom stilu, a njezina vrijednost procjenjuje se na 300 tisuća eura. Iako je vila znatno manja od one koju posjeduje u Novom Vinodolskom, ova joj se više sviđa, ali i više odgovara njezinim životnim potrebama.

Kako tvrdi izvor blizak pjevačici, kuća je tek nedavno stavljena na prodaju i Brena žarko želi biti nova vlasnica. Ako uspije u svojoj namjeri, otkriva izvor, kuću u Novom Vinodolskom vjerojatno će iznajmljivati, a ljeta provoditi na novoj adresi. Ipak, iako se 'kupa u novcu', Lepa Brena pazi na svaki euro.