OTKRILA JE I SPOL: Antonija Mišura Sandrić čeka drugo dijete 

Najpoznatija domaća košarkašica sretnu vijest je objavila na društvenim mrežama

Story

Domaća najpoznatija košarkašica Antonija Mišura Sandrić objavila je sretnu vijest na društvenim mrežama. Naime, ona i suprug Marko čekaju drugo dijete. 'Što mislite je li braco ili seka? Pogledajte sami, jer mi smo se baš iznenadili. Moja curica uskoro će biti starija seka', napisala je Antonija u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom i svojom nasljednicom. 

Instagram, Story antonija mišura

Ponosni roditelji organizirali su popularnu zabavu za otkrivanje spola. Riječ je o zabavi na kojoj roditelji pucaju balun iz kojeg ispadnu roze ili plave konfete koje označavaju bebin spol. I jedno je sigurno, sudeći po objavama, Antonija bi uskoro trebala postati majka preslatkog dječaka. 

Brojni pratitelji zatrpali su objavu pozitivnim komentarima, a zaljubljenim golupčićima poželjeli su puno sreće u novim životnim avanturama. 'Čestitamo prekrasnim roditeljima. Divna vijest', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjetimo, Antonija i Marko ljubav su okrunili brakom u kolovozu 2015. godine u Šibeniku. Poznaju se cijeli život, a u vezi su prije braka bili deset godina. Početkom prošle godine ostvarili su se u ulozi roditelja, a tada je na svijet došla djevojčica Tara.