SEVERINA OPET SA SINOM U ZAGRLJAJU: 'Ljubav se ljubavlju vraća'

U samo deset minuta njezina je objava dobila preko 10 tisuća lajkova na fotografiju, a brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške.

Story

Severina živi svoje sretne dane. Pjevačica koja se nedavno razvela od Igora Kojića danas se, naime, na Instagramu oglasila prvi put nakon presude Županijskog suda u Splitu, po kojoj je dobila zajedničko skrbništvo nad sinom.

'Ljubav se ljubavlju vraća', napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj na plaži pozira s mališanom. Fotografiju možete pogledati na profilu pjevačice. 

U samo deset minuta dobila je preko 10 tisuća lajkova na fotografiju, a brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške.

Podsjetimo, Severina je još tijekom vikenda na koncertu u Luštici u Crnoj Gori publici dala naslutiti da joj je vraćeno skrbništvo nad sinom, a u ponedjeljak je sve potvrdio njezin odvjetnik Mate Matić. 

promo 

'Županijski sud u Splitu odlučio je vratiti dijete Severini. Odlučeno je da će dijete pola vremena provoditi s majkom, a pola s ocem, odnosno da će imati zajedničko skrbništvo nad djetetom. Preostaje nam vidjeti hoće li se roditelji uspjeti dogovoriti ili će sud precizirati detalje', rekao je odvjetnik za Dnevnik.hr te dodao: 'Odluku nisam vidio, ali je definitivno to - to. To je bio dio našeg zahtjeva, da ravnopravno skrbništvo imaju majka i otac, s tim da je odlučeno da će prebivalište djeteta biti kod majke'.

Presudu je komentirala i Severina. 

'Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dijete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 mjeseci tuge i 8 godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dijete dolazi kući barem na pola vremena. Bitka je dobivena i hvala svima koji su uz mene, koji su vjerovali u sustav i poštenje", pisalo je u Severininoj izjavi koju je poslao njezin PR tim.

Story severina

Podsjetimo, sud je krajem 2019. godine donio privremenu mjeru prema kojoj je odlučeno da njezin sin živi s ocem, Milanom Popovićem. U skladu s tom odlukom imala ga je pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda, te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.