JASMINA IZETBEGOVIĆ OGLASILA SE NAKON MILIJUNSKE SVADBE: 'Nisam očekivala ovoliko pažnje...'

Unuka Alije Izetbegovića, Jasmina Izetbegović, oglasila se na Instagramu nakon svadbe

avaz

Cijela regija već nekoliko dana piše o vjenčanju unuke Alije i kćeri Bakira Izetbegovića, samozatajne Jasmine Izetbegović koja se u petak udala se za Ćamila Humačkića, vlasnika IT firme koja posluje u Njemačkoj.

Vjenčanje godine, kako su taj događaj prozvali bosanskohercegovački mediji, koštalo je oko četiri milijuna kuna, a cijelo slavlje uveličao je turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan koji je bio kum. 

avaz 

Podsjetimo, goste su u prestižnom hotelu Europa zabavljali glazbenici Semir Cerić Koke, Fatmir Sulejmani i Isak Šabanović, a društvenim mrežama ubrzo nakon svadbe počela je kružiti snimka na kojoj svatovi pjevaju pjesmu Dine Merlina 'Da te nije Alija', posvećenu upravo Jasmininom pokojnom djedu, prvom predsjedniku Predsjedništva RBiH, Aliji Izetbegoviću.

Nakon što su se dojmovi slegnuli, o samom vjenčanju oglasila se i Jasmina. 

'Dragi ljudi, hvala vam! Količina ljubavi i podrške u vašim porukama i čestitkama je predivna i dirljiva. Zaista nisam očekivala ovoliko pažnje, ne mogu stići svima pojedinačno odgovoriti, ali vam se ovim putem od srca zahvaljujem', napisala je u objavi na Instagramu.