DOBRO SU SKRIVALI PROBLEME: Penny iz 'Teorije velikog praska' razvodi se od drugog supruga 

Glumica Kaley Cuoco potvrdila je razvod od supruga Karla Cooka.

Profimedia

Slavna Penny iz hit serije 'Teorija velikog praska' šokirala je obožavatelje objavom da se razvodi od supruga Karla Cooka nakon tri godine braka.

'Unatoč dubokoj ljubavi i poštovanju koje osjećamo jedno prema drugome, shvatili smo da se naši životni putevi razilaze. Iako smo oboje puno toga podijelili s javnošću, ovaj dio našeg putovanja htjeli bismo zadržati za sebe, no htjeli smo biti otvoreni oko toga što se događa. Između nas nema mržnje i ljutnje, upravo suprotno. Odluku smo donijeli zajedno, uz veliko međusobno poštovanje i suosjećanje', stoji u izjavi koju je par dao za časopis People.

Podsjetimo, glumica i pripadnik elite vezu su započeli 2016. godine, a u studenom 2017. su potvrdili zaruke. Vjenčali su se u lipnju 2018. godine, a par je spojila i velika ljubav prema konjima. Njihov odnos nikada nisu obilježavali skandali te se još nedavno činilo da je među njima sve u najboljem redu, no izgleda da je par samo dobro skrivao probleme.

Glumica je ranije bila u braku s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom s kojim je uselila nakon prvog spoja, a zaruke su pale nakon samo tri mjeseca. U rujnu 2015. godine, nakon gotovo dvije godine braka, par je potvrdio razvod, a tada su na površinu isplivale ružne priče, poput onih da je Ryan bio ovisnik o tabletama protiv bolova te da se par često burno svađao. Također, Ryan je kasnije učinio sve kako bi iz tog braka izašao bogat, a onda je u glumičin život ušetao Karl, sin milijardera Scotta Cooka te joj vratio vjeru u ljubav koja nažalost nije potrajala.

Penny je bila i u dugogodišnjoj vezi s kolegom iz serije, Johnnyjem Galeckim, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima, a bila je zaručena i za Josha Resnika, no par nikada nije stao pred oltar.

Sve ljubavi vrckave Penny pogledajte u našoj fotogaleriji.

Instagram, Profimedia Kaley Cuoco i Karl Cook