ZNATE LI O KOJOJ HRVATICI JE RIJEČ? Ovoj namrgođenoj djevojčici mnogi predviđaju SVJETSKU KARIJERU

Albina se na svom Instagram profilu prisjetila školskih dana

Privatni album

Pjevačica Albina Grčić na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije koje su povezane s njezinim poslom i karijerom, a s vremena na vrijeme svoje pratitelje 'počasti' i detaljima iz privatnog života. No, o čemu je ovaj put riječ? 

Već i ptice na grani znaju kako su se školarci u ponedjeljak vratili u školske klupe. I dok se ponosni roditelji hvale fotografijama svojih mališana koji su krenuli u nove školske pobjede, drugi iz ladica 'hvataju' stare fotografije iz njihovih školskih dana. 

Ante Odak, Dražen Kokorić Albina Grčić

Na tom popisu našla se i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu koja je s brojnim pratiteljima podijelila kako je izgledao njezin prvi odlazak u školu. 'Moj prvi dan škole. Nadam se da ćete vi biti boljeg raspoloženja', napisala je simpatična Splićanka i pokupila brojne komplimente na račun izgleda. 'Najslađa na svijetu', samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Podsjećamo, Albina je u posljednje vrijeme izazvala interes javnosti s obzirom na to da je Hrvatsku predstavljala na ovogodišnjem Eurosongu. 'Vratimo se na onaj trenutak kada sam stala na stejdž i kada sam sišla s njega - veliko uzbuđenje, ali istovremeno i mir i nekakva neobjašnjiva ležernost. Imati mogućnost osjetiti publiku u tolikom broju kako vole tvoje pjesmu i energiju je neobjašnjivo, baš wow!

Takvim guštom smo delegacija, dečki i ja sjeli u green room i uživali u ostatku večeri. Inače, moram priznati da je sve to bolje osjetiti uživo nego na TV-u. Jesam li krivila nas? Ne. Jesam li krivila organizaciju? Ne. Jesam li krivila druge izvođače? Ne. Nema tu krivca. Nema tu pobjednika i gubitnika', rekla je Albina za Eurosong.hr.