OVO JE ŽENA KOJU JE RONALDO NAPUCAO ZBOG GEORGINE: Pristala je na sve, a onda ju je SAMO BLOKIRAO

Reality zvijezda Natacha Rodrigues otkrila je da je Cristiano Ronaldo bio s njom prije nego što je prohodao s Georginom

Profimedia

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša svijeta i reality zvijezda Natacha Rodrigues, navodno su se potajno viđali samo dva mjeseca prije nego što je Christiano upoznao svoju sadašnju partnericu Georginu Rodriguez.

Prema njezinim tvrdnjama, počeli su se dopisivati nakon što je Ronaldo prekinuo s manekenkom Irinom Shayk, a sada je Natacha za The Sun otkrila detalje njihovog odnosa.

Instagram 

'Poslala sam mu fotografiju stražnjice iz šale i nisam mislila da će odgovoriti. U šest sati ujutro poslao mi je poruku i tu je sve počelo. Sada kada razmišljam o tome, voljela bih da to nisam napravila. Poslala sam mu i video u donjem rublju i onda je poželio da se vidimo uživo. Bilo je očigledno da mu se sviđa moje tijelo', izjavila je reality zvijezda.

U našoj galeriji pogledajte kako izgleda Ronaldova navodna ljubavnica

Instagram Natacha Rodrigues

Prvi put su se navodno vidjeli u ožujku 2017. godine i bili su intimni, no nakon što ju je zamolio da sve ostane isključivo među njima, blokirao je njezine pozive i sve profile na društvenim mrežama.

'Odbacio me tek tako nakon što je spavao sa mnom i bojim se da bi isto mogao učiniti Georgini. Jasno je da je on sjajan ulov i Georgina ga mora držati na oku. Vjerujem da su sretni, ali da je meni Cristiano dečko, teško bih mu u potpunosti vjerovala nakon onoga što se dogodilo među nama', poručila je Rodrigues.