NEKAD VOLJENO TV LICE SADA JE NEPREPOZNATLJIVO: I ona je popustila i UNIŠTILA ga operacijama

Lauren Graham, najpoznatija po ulozi u seriji 'Gilmorice', u potpunosti je promijenila izgled svojeg lica estetskim operacijama.

Profimedia

Glumica Lauren Graham (54), najpoznatija po ulozi Lorelai Gilmore iz 'Gilmorica', na vrhuncu slave kad je hit serija bila najpopularnija bila je prava prirodna ljepotica. Dramska serija o majci i kćeri koja ju je proslavila publiku je uveseljavala sedam sezona, a njen simpatičan lik i osmijeh koji nije skidala s lica osvojio je gledatelje pred malim ekranima.

Profimedia 

No od tada, Lauren je drastično promijenila svoj izgled te je danas gotovo neprepoznatljiva. Podvrgnula se nizu estetskih operacija, faceliftingu i botoks tretmanima te u potpunosti izmijenila izgled svojeg lica.

Lauren se ovih dana rijetko pojavljuje u javnosti, ali nedavno su je paparazzi uspjeli snimiti ispred restorana gdje je bila na večeri s prijateljicama.

Na fotografijama je više nego očito njeno izmijenjeno lice. Kao rezultat zahvata, natečeno je i na njemu nije vidljiva skoro nijedna bora, a onom licu po kojem ju je publika zapamtila i zavoljela više nema ni traga.

Profimedia 

 Laurenina glumačka karijera prije ‘Gilmorica’ također je bila bazirana na televizijskim ulogama pa se tako pojavila i serijama ‘Seinfeld’, ‘Townies’ i ‘City’. Nakon uloge u hit serije koja joj je donijela i Zlatni globus, Laurenina najzapaženija uloga bila je u seriji ‘Roditelji i djeca’.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako se glumica mijenjala kroz godine!

Profimedia Lauren Graham