U VENECIJI SE GLEDALO SAMO U NJU: Par dana ranije UHVAĆENA NA JAHTI S BIVŠIM koji joj je postavio BIZARAN ZAHTJEV

Elisabetta Gregoraci fotografirana na jahti bivšeg supruga Flavia Briatorea

Profimedia

Talijanska manekenka Elisabetta Gregoraci zablistala je prije par dana u prekrasnoj plavoj haljini na 78. Venecijanskom filmskom festivalu.

Profimedia  elisabetta gregoraci

Samo tri dana prije parade na crvenom tepihu, Elisabetta je snimljena na jahti u Monaku sa svojom bivšim partnerom Flavijom Briatoreom.

Paparazzi su fotografirali bivše supružnike na odmoru u opuštenom izdanju, a iako nisu u braku nekoliko godina, Elisabetta i Flavio se redovito viđaju zbog sina, 11-godišnjegNathana.

Elisabetta je, inače, bivša supruga poduzetnika i nekadašnjeg šefa Formule 1 Flavia Briatorea. U braku su bili od 2008. do 2017. godine, a i danas su u dobrim odnosima zbog sina, što je mnogima čudno zbog strogog ugovora koji je ljepotica imala sa svojim bivšim. Naime, ugovor joj zabranjuje javno prikazivanje svog novog dečka.

Story 

Krajem prošle godine Elizabeth je iznenadila javnost kada je priznala da ima ugovor s bivšim suprugom - milijunašem, prema kojem tri godine nakon razvoda ne smije biti u javnosti s novim partnerom. Službeno se razvela od Flavija 2018. godine, a ako prekrši ugovor, snosila bi visoke kazne.

'Potpisala je ugovor i zato je nismo vidjeli s drugim muškarcima otkad je prekinula s Flaviusom. Možda se druži s nekim, ali to je njezina privatna stvar', rekao je izvor blizak Elizabeth talijanskim medijima. I sama je na kraju priznala da je cijelo to vrijeme bila u vezi, ali je pazila da je nitko slučajno ne fotografira.

Profimedia Elisabetta Gregoraci i Flavio Briatore

'Flavio je posesivan, sve sam učinila za njegovo dobro', rekla je manekenka. Zanimljivo je da je Briatore, prije nego što se obogatio, bio menadžer restorana i prodavač osiguranja u Italiji. Jednom je bio osuđen za prijevaru, a dobio je dvije zatvorske kazne, iako su te presude kasnije ukinute.