DOK JE KUKOČ ULAZIO U KUĆU SLAVNIH, ONI SU PLAKALI: Djeca su mu već odrasla, a STELA je krenula DRUGAČIJIM PUTEM

Toni Kukoč ušao je u legendu nakon što je jučer primljen u Košarkašku kuću slavnih, a obitelj ga je bodrila iz publike

Profimedia

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Toni Kukoč u noći sa subote na nedjelju uvršten je u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, čime se upisao u košarkašku besmrtnost. 

U svom govoru zahvalio se Michaelu Jordanu koji je ovo ljeto boravio na Jadranu, navijačima, ali i Dinu Rađi, a posebna zahvala bila je upućena njegovoj obitelji. 

Profimedia 

'Hvala mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri za ljubav i podršku. Tu su moja djeca, sin Marin i kći Stela na koje sam jako ponosan, hvala mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi koja je bila sa mnom od početka u svim mojim usponima i padovima. Volim vas', poručio je Kukoč između ostalog i riječima dirnuo do suza obitelj koja mu je sjedila u publici. 

Supruga Renata bila je posebno dirnuta i suznih očiju poslala mu je poljubac, vjerojatno prolazeći sve trenutke u mislima dok je Toni govorio. 

Govor Tonija Kukoča  YouTube

Naime, par je zajedno još od srednjoškolskih dana, a 1992. godine dobili su prvo dijete - sina Marina. Šest godina kasnije rodila se Stela, danas trenerica odbojke koja se prije aktivno bavila tim sportom. Nakon završetka Miami Universityja, sada je na magisteriju na Roosevelt Universityju. 

Screenshot (Youtube) 

Za razliku od nje, stariji brat Marin krenuo je očevim stopama. Diplomirao je na Ivy League sveučilištu, i o njemu se govori kao o novoj košarkaškoj nadi.