ELLA DVORNIK PRIZNALA DA UJUTRO PIJE NORMABELE: Razlog je NEVJEROJATAN

Ella je pratitelje na Instagramu iznenadila objavom u kojoj tvrdi da tablete za smirenje pije iz potpuno drugih razloga, no što to čini većina Hrvata...

Instagram

Ella Dvornik je pratiteljima na Instagramu otkrila da katkad mora posegnuti za Normabelom, a razlog zbog kojeg pije tablete za smirenje je u najmanju ruku - nesvakidašnji. Naime,Ella pije Normabele kako bi smirila - sreću.

Instagram  Ella Dvornik

'Ne znam da li vam se ikad dogodilo da morate popit Normabel ujutro da smirite sreću, a ne živce? Ja sam u toj fazi života trenutno i nikad nisam bila više zbunjena, ali niti zahvalnija', napisala je Ella uz fotografiju koju je objavila. Objava je prikupila u rekordnom roku mnoštvo komentara, ali i komplimenata.

'Ti si jedna predivna mlada žena koja može biti primjer svim drugim ženama, kako uspjeti i uživati u životu. Sa svojih 30 godina života postigla si toliko toga što netko ne postigne za cijeli život. Divim ti se i obožavam te', 'Znaš kako mi je drago to pročitat'', 'Uvijek posebna', 'Normabel da, ali od sreće još ne. Podijeli s nama koja je to sreća da se zbog nje pije Normabel? Još tako sretna nisam bila', pisali su joj pratitelji.

Instagram Nezaboravne uspomene

Drago nam je jer je Ella sretna i zanima nas jeste li vi ikad popili nešto za smirenje da biste smirili sreću?