NESTALA JE NA DVIJE GODINE: Bila je jedna od najvećih ljepotica i ljubila SLAVNE FRAJERE, sada se SKRIVA

Cybill Shepherd se pojavila u javnosti nakon što se uspješno sakrivala skoro dvije godine.

Profimedia Cybill Shepherd

Američka glumica Cybill Shepherd (71) izbjegavala je pojavljivanja u javnosti skoro dvije godine pa je mnoge iznenadilo kada su je ugledali na ulici.

Naime, nekadašnja holivudska zvijezda je zadnji put koračala crvenim tepihom na premijeri serije 'The L Word: Generation Q' u prosincu 2019., a nakon toga se uspješno skrivala u svom domu u Los Angelesu.Paparazzi su snimili Cybill kako šeće pse u svom susjedstvu uz pomoć nepoznatog muškarca.

Glumica je bila u ležernom izdanju, trapericama, jakni i tenisicama dok je lice zaštitila kapom i sunčanim naočalama. Ruke je prekrila zaštitnim rukavima. Shepherd, koja je bila neprepoznatljiva tijekom šetnje, iza sebe ima zavidnu holivudsku karijeru koju je započela prije 50 godina u filmu 'The Last Picture Show' s Jeffom Bridgesom.

Profimedia  Cybill Shepherd

 Većina gledatelja ju pamti po ulozi Madeline Hayes u seriji 'Slučajni partneri', koja joj je donijela dva Zlatna globusa, i s njom je glumio Bruce Willis. Postojala je mogućnost da se Cybill vrati glumi u humorističnoj seriji 'I Love This For You', no, kako su pisali ovog ljeta strani mediji, odbila je ponudu.

Iako ju većina pamti kao vrhunsku glumicu, Amerikanka je bila uspješna manekenka i ponijela titulu Miss Memphisa, a osvojila je 1968. i nagradu za Modela godine što joj otvorilo sva vrata. Sljedeće dvije godine je bila najtraženija manekenka u Americi i nema časopisa u kojem se nije pojavila. Angažirali su je i u brojnim reklamama i bila je na naslovnicama magazina 'Life', 'Seventeen' i 'Glamour'.

Shepherd se odlučila potpuno umiroviti što joj omogućuje njezino bogatstvo od 40 milijuna dolara. Svojedobno je u svojoj autobiografiji priznala da 1978. nije bila sretna svojom glumačkom karijerom, odnosno smjerom u kojem ide. U plaču je nazvala svoju majku koja joj je rekla da dođe doma u Memphis što je ona i učinila te uzela pauzu od Hollywooda. 

Inače, glumica iza sebe ima dva razvoda. Od 1978. do 1982. je bila u braku s Davidom M. Fordom s kojim ima kćer Clementine Ford (42) koja se bavi glumom dok se 1990. razvela od kiropraktičara Brucea Oppenheima, samo tri godine nakon sudbonosnog 'da'. S njime je dobila blizance Molly i Cyrusa (33).

U lipnju 2012. se zaručila za psihologa Andreija Nikolajevica, a 2015. su prekinuli.  Zanimljivo je da je Cybill svojedobno privlažila pažnju javnosti kratkim vezama s kolegama Bruceom Willisom, Jeffom Bridgesom i Donom Johnsonom te glazbenikom Elvisom Presleyjem iredateljem Peterom Bogdanovichem.

Koliko se Cybill promijenila kroz svoju karijeru, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Cybill Shepherd kroz karijeru u Hollywoodu