PREMINULA ZVIJEZDA serije 'Seks i grad': 'Svi smo obožavali raditi s njim'

Willie Garson preminuo je u 58. godini života, a uzrok smrti zasad nije poznat.

Profimedia

Glumac Willie Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Blatcha u popularnoj seriji 'Seks i grad', preminuo je u 58. godini života, javljaju strani mediji. Uzrok smrti još nije poznat, a njegov sin Nathen oglasio se na društvenim mrežama.

Profimedia 

'Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podijelio sve svoje avanture i uspio postići toliko mnogo. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da kreneš u vlastitu avanturu. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da sada možeš biti u miru. Uvijek si bila najteža, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada je neću zaboraviti niti izgubiti', napisao je na Instagramu.

Profimedia 

Od glumca su se oprostile i zvijezde 'Seks i grada'.

'Tako tužne vijesti i velik gubitak za obitelj serije 'Seks i grad'. Moja sućut', poručila je Kim Cattrall koja je glumila Samanthu Jones.

'Toliko sam tužna što smo izgubili Willieja. Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim. Bio je nevjerojatno smiješan na malim ekranima i uživo. Bio je izvor svjetla, prijateljstva i znanja o šoubiznisu. Bio je vrhunski profesionalac - uvijek', napisala je Cynthia Nixon koja je u seriji utjelovila Mirandu.