KAKO JE POČELA LJUBAVNA BAJKA MAJE I NENADA? Malo tko zna gdje su jedno drugo osvojili na prvi pogled

Maja Šuput i Nenad Tatarinov upoznali su se prije više od četiri godine, a u međuvremenu su se vjenčali i dobili sina.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov plijene pažnju gdje god se pojave.

Njihova ljubavna priča započela je u ljeto 2017., kada je Nenad bio direktor jednog šibenskog hotela, a upravo tamo su se i upoznali. Pjevačica je nekoliko mjeseci nakon prvog susreta otkrila što ju je osvojilo kod muža.

Dusko Jaramaz/PIXSELL 

'Žena u mojim godinama točno zna što želi, a još više zna što ne želi... Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju, kao 'to je to', i to je meni zapravo bilo super. Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže 'Gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će biti tako!', ispričala je za IN magazin.

Instagram 

Par se zaručio 11. siječnja 2018. na Maldivima, a onda su se 11. svibnja 2019. vjenčali na luksuznom imanju Meneghetti u istarskim Balama. Majinu raskošnu vjenčanicu dizajnirao je njezin dugogodišnji stilist i prijatelj Marko Grubnić, kuma joj je bila Lana Gadža Čermak, a na ceremoniji vjenčanja pjevala je Martina Tomčić.

Golupčići su mjesecima uživali u skladnom braku, redovito su putovali po svijetu i objavljivali zajedničke fotografije, a onda je 7. listopada 2020. odjeknula vijest kako čekaju dijete.

Instagram 

'Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću', napisala je pjevačica na Instagramu.

Instagram 

Šuput je rodila sina 17. ožujka ove godine. Dječaka Blooma je na svijet donijela carskim rezom u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu. Glazbenica je ranije izjavila kako je to njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete, a čini se kako je pri toj odluci ostala.

Instagram 

'Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad prvi put u životu, sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno dijete... Ali opet ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi', rekla je nedavno također za IN magazin.

Fotografije Maje i Nenada kroz godine pogledajte u našoj galeriji:

Instagram Maja Šuput i Nenad