DOBILI SU SINA PRIJE ČETIRI MJESECA I VEĆ PREKIDAJU: Još se nedavno činilo da između njih cvjeta ljubav

Glazbenik Jason Derulo je društvenoj mreži napisao kako je prekinuo s djevojkom Jenom Frumes.

Instagram

Pjevač Jason Derulo je na Twitteru otkrio kako su on i djevojka Jena Frumes prekinuli, i to samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog sina Jasona Kinga.

Instagram 

'Jena i ja odlučili smo se rastati. Ona je nevjerojatna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji što možemo biti. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost', poručio je.

Nije otkrio razloge prekida, no vijest je iznenadila fanove s obzirom na to da je Jena nedavno na Instagramu imala emotivnu objavu povodom njihova zajednička rođendana. Naime, oboje su rođeni 21. rujna.

Instagram 

'Blagoslovljena sam što dijelim isti dan rođenja s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvrjedniji, najtalentiraniji i najljubazniji čovjek ikada. Uistinu me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju dijelimo. Ti i naše dijete činite me najsretnijom djevojkom na svijetu i jedva čekam s vama napraviti nove uspomene', napisala je među ostalim, no objava je kasnije 'isparila' s njezina profila.