IMA SAMO SLATKO LICE: Tinta s papira za razvod se nije osušila, on je već imao drugu

Zvijezda serije 'Mentalist' ove se godine razveo s Rebeccom Rigg nakon skoro tri desetljeća ljubavi, ali vrlo je brzo nova ljepotica ušla u njegov život.

Profimedia

Zvijezda serije 'Mentalist', atraktivni 52-godišnji glumac Simon Baker, u siječnju se ove godine razveo od bivše supruge Rebecce Rigg nakon 28 godina ljubavi, od čega 22 godine braka. 'Ostajemo bliski prijatelji, a naša će djeca zauvijek ostati najvažniji dio naših života', objavili su tada bivši supružnici uz koje se kroz karijeru nisu povezivali nikakvi skandali.

Instagram 

A iako su na van skladno živjeli, tko zna što se događalo iza zatvorenih vrata. Glumcu nije trebalo mnogo vremena da nastavi dalje, a već je početkom godine viđen s misterioznom brinetom na plaži. Uskoro je otkriveno da je riječ o 36-godišnjoj Lauri May Gibbs, a strani mediji su otkrili da su se upoznali u Byron Bayu gdje se nalazi njezin modni studio, ujedno i u blizini glumčeve farme.

Profimedia 

Simon i Rebecca zajedno su prestali živjeti još u travnju prošle godine, a bili su zajedno od 1992. kada su se upoznali na setu australske sapunice 'E Street'. Zajedno su dobili troje djece - 28-godišnju Stellu, 22-godišnjeg Claudea Bluea te 20-godišnjeg Harryja.

A baš su ga prije nekoliko dana paparazzi uslikali u australskom Byron Bayu u društvu sina Claudea. Naočiti tata i sin privlačili su poglede istreniranim tijelima, a čini se da je mlađahni nasljednik dobre gene dobio upravo od zgodnog tate.

Inače, zvijezda 'Mentalista' je s bivšom suprugom nedavno okončao i zajedničko vlasništvo nad vilom u naselju Bronte nedaleko Sydneyja koju su prodali za nešto manje od 17 milijuna dolara. Luksuzni dom su kupili 2015. godine za 6.5 milijuna dolara.

Da je nekadašnji par ostao u dobrim odnosima, pokazuju i Simonove stare objave s Rebeccom na Instagramu, koje nije micao kao što to većina čini nakon prekida. I dok Simona često s novom djevojkom možemo vidjeti u javnosti, njegovu bivšu suprugu i ne baš toliko često, ali izgleda da su svoju dugogodišnju ljubav ipak priveli kraju u normalnim i ljudskim odnosima (što  je u Hollywoodu iznimno rijetko).

Fotografije bivšeg para na koji su se mnogi mogli ugledati, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Simon Baker i Rebecca Rigg