BRAK JOJ NIJE UNIŠTIO NI IZOPAČEN ODNOS S OCEM: Jedna njegova izjava je posebno sablaznila javnost 

Ivanka Trump i njezin otac Donald Trump često su izazivali čuđenje javnosti svojim odnosom

Profimedia

Ivanka Trump (39) svoju slavu je dobila zahvaljujući tome što je kći kontroverznog biznismena i bivšeg američkog predsjenika Donalda Trumpa (75).

Poduzetnica trenutno u Miamiju uživa s mužem Jaredom Kushnerom (40) i kćeri Arabellom (9) te sinovima Theodoreom (5) i Josephom (7). Supružnici su odveli djecu u vodeni park, a snimljeni su u opuštenom izdanju i kako izmjenjuju poljupce.

Profimedia 

Njihovu obiteljsku idilu nije narušilo čak ni knjiga 'I'll Take Your Questions Now: What I Saw in The Trump White House' bivše glasnogovornice Bijele kuće Stephanie Grisham u kojoj je otkriva nepoznate detalje o paru, ali i ostatku obitelji Trump. Grisham je Jareda nazvala 'Rasputinom u odijelu skrojenom po mjeri', dok je napisala da su Ivanku ona i kolege prozvali princezom. Otkrila je i da se ona na sastancima često pozivala na svog oca Donalda.

Inače, Ivanka, koja je od 2009. u braku s Kushnerom, prijašnjih je godina često izazivala kontroverze zbog odnosa s tatom. Donald ju je dobio s prvom suprugom, poduzetnicom i bivšom manekenkom Ivanom Zelničkovom (71) s kojom se razveo 1992. nakon 15 godina braka. Biznismen nikad nije krio da mu je upravo Ivanka omiljena od petero djece.

Profimedia 

Angažirao ju je nakon pobjede na predsjedničkim izborima kao savjetnicu baš kao i njezinog muža Jareda, a američki mediji su često pisali o njihovoj bliskosti i da za nju baš uvijek ima vremena što ne vrijedi za ostatak obitelji. Govorilo se da imaju neprimjeren odnos, a javnost je ostala bez riječi kada je jednom rekao da bi bio u vezi s Ivankom da mu nije kći.

Fotografije Ivanke i Jareda s odmora pogledajte u galeriji.

Profimedia Ivanka Trump