ODGLUMILA NEZGODU DA BI GA UPOZNALA: Između njih su 22 godine razlike koje nikad nisu primjećivali

Harrison Ford i Calista Flockhart su se zaljubili 2002. nakon što je ona smislila plan da ga navede na izlazak.

Profimedia

Glumačka legenda Harrison Ford (79) vratio se na set filma 'Indiana Jones 5' nakon što se ozlijedio krajem lipnja dok su snimali scene tučnjave.

Harrison je snimljen u talijanskom gradu Cefalu dok se pripremao za nove prizore i savjetovao se s produkcijom. Glumac je nosio već dobro poznatu odjevnu kombinaciju arheologa Indiane Jonesa koja se sastoji od iznošene, smeđe kožne jakne, sive košulje i hlača te visokih cipela.

Ford je dobro izgledao i čini se da je zaliječio ozljedu ramena od prije tri mjeseca. Inače, filmska legenda je ovog ljeta boravila na našoj obali, točnije u Dubrovniku s 22 godine mlađom glumicom, zvijezdom serije 'Ally McBeal' Calisom Flockhart, a obožavatelje je osvojio svojom pristupačnošću i što se sa svima želio fotografirati.

Profimedia 

Harrison i Calista, koji su uživali na ljetovanju u Hrvatskoj, su u braku od 2010., a susreli su se 2002. na dodjeli Zlatnih globusa. Glumica ga je žarko željela upoznati pa ga je polila pićem i pravila se da je to učinila slučajno. To je dobro prošlo i Ford ju je pozvao na večeru na koju je ona povela prijatelja, zvijezdu filma 'X-Men' Jamesa Marsdena.

Nakon druženja u restoranu otišli su k Fordu na piće i tada je on otjerao Marsdena. 'Samo me pogledao i rekao mi da moram otići kući', ispričao je James. Flockhart i Ford su se zaljubili te ih ni u jednom trenuku nije bilo briga za komentare zbog razlike u godinama.

Glumac je posvojio njezinog sina Liama (20) kojeg je ona usvojila dok je bio beba. Harrison je prije Caliste bio dva puta u braku te s bivšim suprugama ima kćer i tri sina, od kojih je jedan tri godine mlađi od njegove sadašnje žene.

Zanimljivo je da je zvijezda filmske franšize 'Indiana Jones' izgradila kuću u kojoj on i Flockhart žive na ranču, a u stvarnom životu je nalik junacima koje je utjelovio. Voli upravljati helikopterom s kojim je svojedobno imao nesreću, ali i spasio ženu koju je opazio izgubljenu u šumi.

Prizore sa seta i zajednička pojavljivanja para, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Calista Flockhart i Harrison Ford