VRUĆE IZDANJE ZA TERETANU: Najljepše lice svijeta nije prirodno, ali zato joj liniju nitko ne može osporiti 

Iako je manekenka Bella Hadid lice estetski itekako doradila, nije pala pod utjecaj trenda današnjice i forsiranih (pre)velikih oblina.

Profimedia

Ona je najljepša žena svijeta, jedna od najtraženijih manekenki današnjice i ljepotica koja je sa samo 25 godina sagradila nevjerojatnu karijeru. Ona je Bella Hadid. I iako joj mnogi osporavaju uspjeh jer je za njega najviše zaslužno poznato obiteljsko prezime, to joj ne umanjuje nule na računu.

Instagram 

Njezina ju je mama, ujedno i popularna reality zvijezda Yolanda Hadid, gurala u ralje showbiz svijeta, a navodno ju je upravo ona natjerala na brojne operacije kojima je transformirala svoj izgled. Iako manekenka tvrdi da je on došao s odrastanjem, svako normalno oko vidi da godine ipak toliko ne mogu same napraviti.

Ipak, bez obzira na sva estetska dorađivanja kojima se podvrgnula, dok ne pogledate njezine fotografije iz prošlosti, rekli biste da joj je majka priroda sve podarila pa možemo reći da je njezin kirurg napravio zaista odličan posao.

Profimedia, Instagram 

I dok joj je lice česta meta ne baš pozitivnih komentara, odličnu joj figuru nitko ne može osporiti. Za razliku od brojnih celebrity dama današnjice, ona ipak nije pala pod utjecaj trenda bujnih oblina, a sada je to još jednom pokazala u najnovijem izdanju.

Naime, paparazzi su je uslikali na putu prema teretani dok je ulazila u automobil, a zasjala je u pravoj ljetnoj, nama trenutno nezamislivoj, kombinaciji. Crni sportski top uskladila je s crnim, ultrakratkim hlačicama koje su itekako istaknule ono što redovito 'klesa'.

A kako to najljepša žena svijeta izgleda kada je spremna za teretanu, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Bella Hadid