PRIRODNA I PREDIVNA: Ovoj Kardashian-Jenner sestri ne trebaju nikakve korekcije, a i nakon pilatesa izgleda savršeno

Kendall Jenner, ujedno i najplaćenija manekenka svijeta, i nakon treninga izgleda kao milijun dolara.

Profimedia

Među Kardashian-Jenner sestrama, ona je ostala jedina koja nije povećavala nijedan dio svog tijela. 25-godišnji supermodel Kendall Jenner trenutno je najplaćenija manekenka svijeta, a mnogi joj titulu osporavaju jer je ipak u industriju došla kao već oformljena reality zvijezda i kći najuspješnije momagerice na svijetu - Kris Jenner.

Profimedia 

Jennericu na Instagramu prati skoro 200 milijuna pratitelja koji vjerno prate svaku njezinu objavu, no nerijetko se dogodi da je netko 'opere' zbog nerealnog izgleda na fotografijama u usporedbi s onim kako izgleda uživo.

Ipak, kada vidimo neke paparazzo fotografije u stranim medijima, a znamo da nisu prošle kroz stotinu filtera, postaje nam jasno da je Kendall zaista prirodna ljepotica. Tako su je sada uslikali na odlasku sa sata pilatesa, a i u potpuno prirodnom izdanju njezino je lice lijepo, bez obzira na to što ga je sakrila naočalama. 

Odvezla se u svom sivom džipu, jednom od ljubimaca na četiri kotača iz svog voznog parka, a njezine fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kendall Jenner