OLAKO SE ODREKAO KĆERI I UNIŠTIO JOJ DJETINJSTVO: Teško je ne žaliti djevojčicu koju je Tom Cruise zaboravio

Život Suri Cruise bez oca Toma Cruisea rastužio je javnost jer je glumcu očito sve važnije od nje.

Profimedia

Suri Cruisebila je pod povećalom javnosti otkad se rodila 18. travnja 2006. budući da je kći jednog od najpoznatijih holivudskih glumaca i zvijezde serije 'Dawson's Creek'.

Bila je kruna ljubavi Toma Cruisea (59) i Katie Holmes (42) koji su se sedam mjeseci nakon njezina rođenja vjenčali. Činilo se da Suri ima život iz bajke dok je odrastala kao dijete popularnog i naoko skladnog para.

No onda su se njezini roditelji razveli 2012. i procurilo je u javnost da je njihov brak uništila Tomova scijentološka vjera kojoj je sve podredio u životu. Holmes to nije mogla podnijeti i nije željela biti dio kontroverznog kulta kao što to nije htjela ni nekadašnja Cruiseova supruga Nicole Kidman.

Story 

Navodno je glumica strahovala za sebe i kćer zbog čega je donijela odluku o razvodu, a glumac se nakon toga udaljio od Suri. Kako su ispričali izvori bliski bivšem paru, Tom je prekinuo skoro svaku komunikaciju s kćeri zbog pravila scijentologije. Naime, Suri nije članica kulta pa su mu rekli da ne bi trebao kontaktirati s njom.

Svojedobno je procurila informacija da je Cruise sve te silne godine slao pisma kćeri, koje joj Katie nije htjela pokazati. No ona ih je sama našla i poželjela komunicirati s ocem. Ipak, to nikad nije potvrđeno jer bivši supružnici ne pričaju o svom privatnom životu.

Javnost posljednjih godina žali Suri jer je se Tom tako lako odrekao i nije ju vidio sedam godina, no u isto vrijeme ističu da ima majku Katie, koja joj je potpuno posvećena i često ih se može vidjeti skupa. Žive u stanu u New Yorku gdje sada 15-godišnja tinejdžerica ide u srednju školu, a teško je ne primijetiti da majka i kći jako nalikuju jedna drugoj.

Koliko se Suri kroz godine promijenila, pogledajte u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Odrastanje Suri Cruise