SUSJEDI SU PISALI DA JE ZBOG NJE PREKINUO ZARUKE: Severina i srpski producent sve su češće zajedno

Nakon Severininog razvoda od Igora Kojića, Severina i Filip Miletić provode sve više vremena zajedno.

Instagram

Severina i njezin prijatelj te suradnik, srpski producent Filip Miletić, sve češće su zajedno u javnosti. Pjevačica mu je nedavno čestitala rođendan.

'Sretan rođendan. Volimo te, Filipe', piše na torti koju Seve drži dok pored nje stoji slavljenik Filip koji pokazuje rukama srce.

Instagram 

To nije prvi put da je dvojac zajedno na fotkama. Prije toga su bili na predstavljanju knjige Dimitrija Popovića u KBC-u Dubrava. Krajem kolovoza su u kupaćim kostimima pozirali za njezinu društvenu mrežu.

'Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu', napisala je Splićanka tada.

Kada su Severini provalili u stan i opljačkali je prije nekoliko mjeseci, nakon razgovora s policijom, iz njezinog stana u Zagrebu, osim pjevačice i menadžera Tomice Petrovića, izašao je upravo Miletić, piše 24sata.

Njih dvoje su počeli surađivati prije desetak godina, a tada su srpski mediji pisali kako je Miletić prekinuo zaruke zbog Seve. Ipak, ta šuškanja nikad nisu potvrđena.

Zeljko Hladika/PIXSELL 

No jedno je sigurno - pjevačica i producent nakon njezinog razvoda od Igora Kojića provode sve više vremena zajedno. Ima li tu nečeg višeg od samog prijateljstva i poslovne suradnje, zasad ostaje misterij.

Fotografije Severine i Filipa Miletića pogledajte u našoj galeriji:

Zeljko Hladika/PIXSELL, Instagram Severina i Filip Miletić